Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: a takie tam

Domyślnie

sam nie najlepiej kadruje ale tutaj zupełnie nie wiem czym się kierowałeś pokazując niemal 50% kadru jako zupełnie nie ciekawą plamę. Żeby chociaż linie po koszeniu układały się w jakiś w jakiś "rytm", były ciekawie oświetlone, cokolwiek było na pierwszym planie
    Okolice wygląda naprawdę zachęcająco do foto wypraw, wróć tam o świcie lub zachodzie słońca i poluj na kadry i światło na pewno ci się uda coś ustrzelić - echh co ja bym dał za taki horyzont

pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochowo

Domyślnie

Faktycznie dużo pustego dołu. Jakiś zamysł autora widać chyba jednak. Drzewa po lewej prowadza wzrok w głąb kadru, w czym chmury wydatnie pomagają. Tylko, że wzrok podąża w głąb kadru a tam też niewiele.
    Najbardziej drażni mnie tytuł - taki w sam raz na FB

Domyślnie

Nie czuję intencji autora. Zdjęciu brak, hmm... motywu? Przy tak szerokim kącie cośkolwiek powinno znaleźć się na pierwszym planie. Ale może się nie znam...

Domyślnie

To fakt przydałoby sie coś na PP, ale skoro autor tak to pokazał więc być może nie było nic ciekawego Napewno pozbyłbym się tych wchodzących gałązek z następnej brzózki
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Dlatego taki tytuł, po prawej miałem jeziorko, panoramę gór, pomost z trzeba domkami a jednak po pstryknięciu kilkunastu zdjęć stwierdziłem ze zmarnowałem szanse i wystawiłem to co przedstawia "nic", pomyślałem czy musi być zawsze kamień, pomost, skala itp. a może tak złamać wszystkie zasady, centralny horyzont i poszukiwanie wzrokiem punktu zaczepienia .

Domyślnie

Lamac zasady zawsze mozna, ale nie musi sie to podobac Bardzo slabo a niebo mialss fajne, przepaly na niebie, kadr nie szczesliwy
    Alemjak juz wspomniano TAM JEST CO FOTOGRAFOWAC!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    TAM JEST CO FOTOGRAFOWAC!!!
    To ja świadomy jestem, chciałem zabłysnąć
    Ne potrafię jeszcze "podejść" wypatrzeć, uchwycić czegoś tak jak Wy

Domyślnie

Ja osobiście lubie odważne kolory, a tu są wyświechtane jak stare sztruksy żyda. O kadrach Ci wspomniano... podręcznik w ręke i do lektury. (Nie nie pisze tego złośliwie)
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Ja osobiście lubie odważne kolory, a tu są wyświechtane jak stare sztruksy żyda. O kadrach Ci wspomniano... podręcznik w ręke i do lektury. (Nie nie pisze tego złośliwie)
    ..... ależ to Twoja wina, nie przybyłeś, nie pokazałeś, masz efekty

Dobra Panowie, następnym razem będzie bez eksperymentów

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów