Szukaj
sam nie najlepiej kadruje ale tutaj zupełnie nie wiem czym się kierowałeś pokazując niemal 50% kadru jako zupełnie nie ciekawą plamę. Żeby chociaż linie po koszeniu układały się w jakiś w jakiś "rytm", były ciekawie oświetlone, cokolwiek było na pierwszym planie
Okolice wygląda naprawdę zachęcająco do foto wypraw, wróć tam o świcie lub zachodzie słońca i poluj na kadry i światło na pewno ci się uda coś ustrzelić - echh co ja bym dał za taki horyzont
pozdrawiam
Faktycznie dużo pustego dołu. Jakiś zamysł autora widać chyba jednak. Drzewa po lewej prowadza wzrok w głąb kadru, w czym chmury wydatnie pomagają. Tylko, że wzrok podąża w głąb kadru a tam też niewiele.
Najbardziej drażni mnie tytuł - taki w sam raz na FB![]()
Nie czuję intencji autora. Zdjęciu brak, hmm... motywu? Przy tak szerokim kącie cośkolwiek powinno znaleźć się na pierwszym planie. Ale może się nie znam...
To fakt przydałoby sie coś na PP, ale skoro autor tak to pokazał więc być może nie było nic ciekawegoNapewno pozbyłbym się tych wchodzących gałązek z następnej brzózki
![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Dlatego taki tytuł, po prawej miałem jeziorko, panoramę gór, pomost z trzeba domkami a jednak po pstryknięciu kilkunastu zdjęć stwierdziłem ze zmarnowałem szanse i wystawiłem to co przedstawia "nic", pomyślałem czy musi być zawsze kamień, pomost, skala itp. a może tak złamać wszystkie zasady, centralny horyzont i poszukiwanie wzrokiem punktu zaczepienia .
Lamac zasady zawsze mozna, ale nie musi sie to podobacBardzo slabo a niebo mialss fajne, przepaly na niebie, kadr nie szczesliwy
Alemjak juz wspomniano TAM JEST CO FOTOGRAFOWAC!!!
Nikon http://greg77.com/
Ja osobiście lubie odważne kolory, a tu są wyświechtane jak stare sztruksy żyda. O kadrach Ci wspomniano... podręcznik w ręke i do lektury. (Nie nie pisze tego złośliwie)
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami