Szukaj
Jak dla mnie "flower" w zdecydowanej mniejszości ... "Power-a" jakoś nie stwierdzono ... Tak na serio liczyłem na kwiaty, kolor i pozytywną energię a jest ... No właśnie ... Co ?
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Brakuje mi wzroku modelki. Niekoniecznie (aczkolwiek chętnie) patrzącej w obiektyw.
Poza tym nie jestem fanem "plasticzanej" skóry, ale w tym przypadku twarz wygląda jakoś tak...szorstko.
Skoro to wstęp, to czekam na więcej![]()
Pozytywną energię i pałer poczujesz, gdy zobaczysz jej oczy. To na razie wstęp.Tak na serio liczyłem na kwiaty, kolor i pozytywną energię a jest ... No właśnie ... Co ?
d5000
KOBIETA
Zatem czekam na kolejne z niecierpliwością![]()
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Może tytuł jest zbyt subiektywny. Ale Jej oczy naprawdę dają pozytywną energię. Jak Ona cała, dodaje mi mocy. A że moja Moc ubrana została w kwiatki, stąd Flower Power.
d5000
KOBIETA
Tylko, ze tu nie widac oczui troche malo tych kwiatow, zeby od razu mowic o flower power
![]()
Napisałam, że to wstęp. Oczy będą.
d5000
KOBIETA
A mi się wstęp od razu kojarzy ze zdjęciami wizażystek.Pomalować jak najmocniej, by się rzucało w oczy. A to, że niekoniecznie to gra z całością... oj tam! I jak pozostali - czekam i ja.
Skontaktuj się z nami