Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Flower power.

Domyślnie

Ten portret mi się bardzo podoba. Brawo.

Domyślnie

Są i oczy.

2.

d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Chcieliście oczy, a teraz ignorujecie. :<
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Ja czekam, aż inni coś skrobną, by nie było, że jestem zły i niedobry i będą wszyscy narzekać, że się czepiam! Na pewno się komuś podoba!

Domyślnie

Dajesz, dajesz!
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Jak się znów powtórzę o ilości flowera - powera to mnie sponiewierają Jak dla mnie czegoś tu brakuje. Takiego "kopa" ?
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Nie chcę wyjść na marudę, ale wolałbym "wstępik z oczami".
    2 jakaś taka....ech, gdybym tylko umiał to nazwać...

Domyślnie

2 jakaś taka....ech, gdybym tylko umiał to nazwać...
    Spróbuj.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

1 - mało power ale jest flower, jest tonacja i dla mnie zdjęcie na plus choć pomogłoby przejście tonalne na powiekach a nie odcięcie na ostro. I razi mnie ten tusz, przy takich zbliżeniach zastosowałabym taki, który się nie zbija w grudki .

2. razi asymetria oczu modelki. Dla mnie to jest jakieś bardzo bardzo smutne zdjęcie. Zrób test, skopiuj prawe oko i zastąp nim lewe i zobaczysz o co chodzi.

Domyślnie

1 - to mi się podoba całe, do tego nienachalna tonacja i obróbka. Takie łagodne, spokojne zdjęcie Makijaż dobrze gra z kwiatkami, i ogólnie bliżej do kwiecistej tonacji, niż pogrzebowej ,
    2 - tutaj kurczę mam wrażenie, że to takie niezdecydowanie: ani to powaga, ani uśmiech, a widać, że kącik ust się uniósł i oko już się przymyka i jeszcze trochę, a byłoby z uśmieszkiem. Albo dołożyłbym do tego całkowicie przymknięte oko albo zostawił poważniejszą minę. Teraz to taka jakby akcja "zatrzymana w połowie drogi", ale dla mnie ogólnie wyszło sympatycznie.

P.S. Oczy ma faktycznie ładne
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów