Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Flower power.

Domyślnie Flower power.

Wstępik.

d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Jak dla mnie "flower" w zdecydowanej mniejszości ... "Power-a" jakoś nie stwierdzono ... Tak na serio liczyłem na kwiaty, kolor i pozytywną energię a jest ... No właśnie ... Co ?
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Brakuje mi wzroku modelki. Niekoniecznie (aczkolwiek chętnie) patrzącej w obiektyw.
    Poza tym nie jestem fanem "plasticzanej" skóry, ale w tym przypadku twarz wygląda jakoś tak...szorstko.
    Skoro to wstęp, to czekam na więcej

Domyślnie

Tak na serio liczyłem na kwiaty, kolor i pozytywną energię a jest ... No właśnie ... Co ?
    Pozytywną energię i pałer poczujesz, gdy zobaczysz jej oczy. To na razie wstęp.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Zatem czekam na kolejne z niecierpliwością
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Może tytuł jest zbyt subiektywny. Ale Jej oczy naprawdę dają pozytywną energię. Jak Ona cała, dodaje mi mocy. A że moja Moc ubrana została w kwiatki, stąd Flower Power.
    d5000
    KOBIETA

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Tylko, ze tu nie widac oczu i troche malo tych kwiatow, zeby od razu mowic o flower power

Domyślnie

Napisałam, że to wstęp. Oczy będą.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

A mi się wstęp od razu kojarzy ze zdjęciami wizażystek. Pomalować jak najmocniej, by się rzucało w oczy. A to, że niekoniecznie to gra z całością... oj tam! I jak pozostali - czekam i ja.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez routine Zobacz posta
    Napisałam, że to wstęp. Oczy będą.
    Umiem czytac I oczy sa, tylko ich nie widac Czekam na wiecej

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów