Oprawić i na ścianę....
Szukaj
Dobry kadr i dobra kolorystyka lecz bym rzucił ciutke kontrastu więcejOgólnie super.
@ creep:
Krzysiek, ale dowaliłeś![]()
Nikon http://greg77.com/
Dziękuję wszystkim za tak miły odbiór
Odwieczne pytanie: "-czy tam tak było?"
W tym przypadku, mogę powiedzieć, że tak. Zastosowana tutaj klisza to film pozytywowy, i już przed skanem mogę stwierdzić, jakie kolory się zarejestrowały.
Na innych klatkach z tego miejsca też jest podobna tonacja, więc chyba mogę się skusić i napisać, tak tam było.
Oczywiście dużo zależy od rodzaju kliszy, wywołania, skanowania, czy też wspomnianych przez Ciebie indywidualnych korekt.
Co do "kadrowania z kliszy" nie bardzo rozumiem o co Tobie chodzi, możesz więcej?
Wywołanie tej kliszy w warunkach domowych byłoby dość trudne, w tej kwestii polegam na labie.
Nie chciałem przesadzać z obróbką. Poza kontrastem, jasnością, wyostrzeniem i występlowaniem paproszków niewiele więcej dłubałem.
Panowie, jednocześnie się z Wami zgadzam i nie![]()
...ale, nie mi oceniać, która technika jest bardziej szlachetna, każdy ma swoje zdanie na ten temat.
Pozdrawiam serdecznie! =]
super kadr i klimat , bdb fota
Ciekawie zrobione, robi wrażenie i to pozytywne. Tak sobie kombinowałem z mniejszą ilością nieba, ale doszedłem do wniosku, że Twój wybór kadru jest trafny i gada. Dobra fota.
LED ZEPPELIN
Czemu to takie fioletowe...?
Skontaktuj się z nami