Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Ayrmer Cove.

Domyślnie

A, już wiem

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Odwieczne pytanie: "-czy tam tak było?"
    W tym przypadku, mogę powiedzieć, że tak. Zastosowana tutaj klisza to film pozytywowy, i już przed skanem mogę stwierdzić, jakie kolory się zarejestrowały.
    Poprawka: nie "tak tam było", ale tak film zarejestrował. Gdybyś użył filtrów, byłoby inaczej.

Domyślnie

Tonacja wspaniała i kadr też, jakość wyśmenita - choć trzeba przyznać, że taka ostrość jest ciężka do uzyskania z małego obrazka na filmie, róznica na korzść średniaka jest klosalna co widac n atym zdjeciu.

Gratuluje, chciałbym kiedyś zrobić coś podobnej jakości na filmie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    super kadr i klimat , bdb fota
    Dziękuję, bardzo miło to słyszeć

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ciekawie zrobione, robi wrażenie i to pozytywne. Tak sobie kombinowałem z mniejszą ilością nieba, ale doszedłem do wniosku, że Twój wybór kadru jest trafny i gada. Dobra fota.
    Dziękuję, nieba nie oddam ani na centymetr! Gdybym kadrował niżej to w PD byłby spory fragment plaży a tego chciałem uniknąć.

Cytat Zamieszczone przez Coitus Interraptus Zobacz posta
    A, już wiem

Poprawka: nie "tak tam było", ale tak film zarejestrował. Gdybyś użył filtrów, byłoby inaczej.
    Dokładnie! Masz rację.

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Tonacja wspaniała i kadr też, jakość wyśmenita - choć trzeba przyznać, że taka ostrość jest ciężka do uzyskania z małego obrazka na filmie, róznica na korzść średniaka jest klosalna co widac n atym zdjeciu.

Gratuluje, chciałbym kiedyś zrobić coś podobnej jakości na filmie.
    Dzięki wielkie! No to co? Bierz średniaka i nad wodę
    A pomyśl co się dzieje na błonach wielkiego formatu.

Pozdrawiam Panowie! ...no właśnie Panowie, jakoś mało tu kobitek, nieczułe one na piękno przyrody czy co?

Domyślnie

Ciekawe miejsce bardzo dobrze pokazane a tonacja bardzo pasuje do treści zdjęcia.Pozdrawiam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów