Widzę, że się działo, forum żyje, fajnie
Coitus Interraptus, nie szkoda Twojej fatygi, nauczyłeś się hostować foty na forum, więc jest jakiś pozytyw. Chciałeś mi wytłumaczyć, wytłumaczyłeś, to jest moja interpretacja i tyle. Dla mnie foty motoryzacyjne z takiej odległości jak pokazałeś na małych ogniskowych to właśnie ten "but klauna" o którym napisał shaolin. Tak, jak napisał Gootchio, wiem o tym, uwierz mi. Powtórzę, co kto lubi, ja akurat wybieram 50 mm na cropie i to jest moje podejście, lajk or hejt
Sławol, a widzisz, może i mam taką tendencję żeby zbyt dużo dołu pokazywać, dzięki za uwagęNa dwa przyznam, że też myślałem nad kontrą kołami, ale ostatecznie zostało tak, lenistwo...
najlepiej byłoby z wyprostowanymi.
Gootchio, myślę, że też model robi tutaj różnicę, z F40 w tych ruinach i krzaczorach nikt by nie narzekał (skąd ja teraz F40 wytrzasnę...) Fakt, że auto nieco ginie w tym otoczeniu, cóż tak wyszło, moja wina i niczyja inna
ale... na swoje usprawiedliwienie dodam, że SAAB znowu zaczyna produkować auta, więc ten tutaj w tych ruinach powstaje niczym feniks z popiołów i taka interpretacja jest tego setu
shaolin,![]()
Okej, po tym wywodzie zarzucam pozostałe foty i na tym koniec tego setu
Na koniec kilka słów o aucie, SAAB 99, który ma dziś 30 lat, silnik to swap z turbo, czyli 16V 200 KM, docelowo ma być 300 KM w przyszłym roku. Auto to nadal projekt w budowie, stąd brak fot wnętrza, silnika. Z pewnością jeszcze o tym SAAB-ie będzie głośno tu i tam, ja również postaram się pokazać finalny obraz, w przyszłym roku![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami