Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Saab 99

Domyślnie

Widzę, że się działo, forum żyje, fajnie

Coitus Interraptus, nie szkoda Twojej fatygi, nauczyłeś się hostować foty na forum, więc jest jakiś pozytyw. Chciałeś mi wytłumaczyć, wytłumaczyłeś, to jest moja interpretacja i tyle. Dla mnie foty motoryzacyjne z takiej odległości jak pokazałeś na małych ogniskowych to właśnie ten "but klauna" o którym napisał shaolin. Tak, jak napisał Gootchio, wiem o tym, uwierz mi. Powtórzę, co kto lubi, ja akurat wybieram 50 mm na cropie i to jest moje podejście, lajk or hejt

Sławol, a widzisz, może i mam taką tendencję żeby zbyt dużo dołu pokazywać, dzięki za uwagę Na dwa przyznam, że też myślałem nad kontrą kołami, ale ostatecznie zostało tak, lenistwo... najlepiej byłoby z wyprostowanymi.

Gootchio, myślę, że też model robi tutaj różnicę, z F40 w tych ruinach i krzaczorach nikt by nie narzekał (skąd ja teraz F40 wytrzasnę... ) Fakt, że auto nieco ginie w tym otoczeniu, cóż tak wyszło, moja wina i niczyja inna ale... na swoje usprawiedliwienie dodam, że SAAB znowu zaczyna produkować auta, więc ten tutaj w tych ruinach powstaje niczym feniks z popiołów i taka interpretacja jest tego setu

shaolin,

Okej, po tym wywodzie zarzucam pozostałe foty i na tym koniec tego setu

Na koniec kilka słów o aucie, SAAB 99, który ma dziś 30 lat, silnik to swap z turbo, czyli 16V 200 KM, docelowo ma być 300 KM w przyszłym roku. Auto to nadal projekt w budowie, stąd brak fot wnętrza, silnika. Z pewnością jeszcze o tym SAAB-ie będzie głośno tu i tam, ja również postaram się pokazać finalny obraz, w przyszłym roku
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Jesli nic nie zmieni sie 'z zewnatrz' to bedzie fajny 'sleeper'. Z ostatniego doladowania #8 jest naj ... ale to pewnie moje skrzywienie na temat tych 'zaluzji' na tylna szyba (zostalo mi po oplu manta ). Pozdro i czekam na wiecej fot i info

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Widziales kiedys sleepera z tak wywalonym IC na wierzch? Bo ja nie Sleeper to bedzie jak ja skoncze grzebac w swoim aucie

U Coobcia robia tego Saaba?

6. przeszkadza mi krzywo fura ale pewnie reszta miala byc prosta
    7. dalbym odrobine wiecej lewej bo klamka ciasno i mnie gryzie
    8. szkoda, ze te 'zaluzje' takie grube
    9. wolalbym kiere prosto szyba do wymiany
    10. niby prosto ale wrazenie jakby lecialo w prawo
    11. to samo

Ogolnie secik na + ale tak jak mowilem wczesniej - najbardziej bola mnie te krzaczory, bo sama miejscowka jest niezla. Jakbys tam dal F40 to bym musial wrocic do PL i Cie uderzyc, bo F40 pasuje tam jak swini siodlo Ale za to jakis Raptor SVT juz by dal rade

Domyślnie

shao, IC bedzie schowany Myślę, że Coobcio coś tam pomaga Uderzyc? Jak coacha w czoło?
    |flickr|Blogger|

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Uderzyc? Jak coacha w czoło?
    Mniej wiecej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Widziales kiedys sleepera z tak wywalonym IC na wierzch? Bo ja nie Sleeper to bedzie jak ja skoncze grzebac w swoim aucie
    A przy czym grzebiesz ? ten IC az tak nie razi, zreszta jak juz pes napisal bedzie schowany wiec problemu nadal nie widze

Domyślnie

W ogóle to ten saab przypomina mi skodę 105

Cytat Zamieszczone przez pes
    Sławol, a widzisz, może i mam taką tendencję żeby zbyt dużo dołu pokazywać...
    Uważaj z takimi deklaracjami, bo jak ja podłapię, to mnie nawet shaolin nie powstrzyma

Cytat Zamieszczone przez shaolin
    6. przeszkadza mi krzywo fura ale pewnie reszta miala byc prosta
    To wina ogniskowej albo fakt, że Ziemia jest okrągła

6, 7 i 11 mi się podobają, reszta - niestety - nieudane chyba... 8 jeszcze ujdzie, bo miało być "na podglądacza", ale poziom byłby chyba lepszy. 9 to w ogóle e-e, a 10 to już było wcześniej, ale lepsze.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drad Zobacz posta
    A przy czym grzebiesz ? ten IC az tak nie razi, zreszta jak juz pes napisal bedzie schowany wiec problemu nadal nie widze
    Na razie w niczym bo mam za daleko zbieram fanty i bede modzil swoj pierwszy samochod czyli magiczne Polo 6N (czerwone, najszybsze ), w ktorym mam czarne rejestracje, a to daje +10000 do dziadkosleeperowozu

Sławol nie takie herbatniki pekaly... wiec uwazaj

Domyślnie

Dla mnie również najlepsze to nr 5 z tego setu. Dwójka by się jeszcze obroniła ale z perspektywy jak pierwsze ujęcie. Za dużo się dzieje w tle, kominy, lampy, drzewa, jakiś budynek.

Domyślnie

To nie jakiś budynek, a byłe zakłady URSUS-a. Dzięki za głos, nie trafiłem z tymi krzaczorami
    |flickr|Blogger|

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów