Close

Strona 12 z 110 PierwszyPierwszy ... 210111213142262 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 1097

Wątek: Lightroom 5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    wcale nie.
    Dlaczego nie ? Ja tak mam, dwa niezależne Lr2 i Lr4 po aktualizacji.
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

wcale nie.
    No na 3 komputerach tak mam. 2x PC 1x Mac
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burton Zobacz posta
    Dlaczego nie ? Ja tak mam, dwa niezależne Lr2 i Lr4 po aktualizacji.
    instalujac update, LR odinstalowuje stara wersje. Nie powinno byc problemu, jesli najpierw zrobisz update, a pozniej zainstalujesz poprzednia wersje (chyba, bo nigdy tak nie robilem )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    instalujac update, LR odinstalowuje stara wersje. Nie powinno byc problemu, jesli najpierw zrobisz update, a pozniej zainstalujesz poprzednia wersje (chyba, bo nigdy tak nie robilem )
    Miałem Lr2. Zaktualizowałem do Lr4 i sam byłem zdziwiony, że nadal mam wersję starszą i nową. Działają niezależnie i mogę pracować na obu równocześnie (tak tylko dla przykładu piszę). System OS X.

Domyślnie

Jakim cudem zakualizowales LR2 do LR4 z pominieciem LR3? Mozliwe, ze LR nadpisuje poprzednia wersje, ale juz nie 2 w tyl

Domyślnie

z pominieciem mozna. jak kupujesz upg na stronie adobe, to pyta z ktorej wersji bedziesz aktualizowal. sa tam dostepne wszystkie wersje, wiec da sie z pominieciem posrednich

Domyślnie

wcale nie.
    update to nic innego jak zwykła instalka z nowym kluczem, więc nawet jeśli odinstaluje poprzednią to można zainstalować znów i używać starego klucza.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

z pominieciem mozna. jak kupujesz upg na stronie adobe, to pyta z ktorej wersji bedziesz aktualizowal. sa tam dostepne wszystkie wersje, wiec da sie z pominieciem posrednich
    Dokładnie tak było w moim przypadku Jednak na Lr5 poczekam do jego pierwszej poprawki (jeśli będzie wystarczająco skuteczna)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burton Zobacz posta
    Jednak na Lr5 poczekam do jego pierwszej poprawki (jeśli będzie wystarczająco skuteczna)
    ja podobnie. trial sie zaraz konczy, ale na razie lista bledow, nawet tych znanych, mnie nie przekonuje... trzeba poczekac na 5.1. zobaczymy co naprawia.

Domyślnie

Błędy no i ta powolność. To ostatnie mnie najbardziej denerwuje i odrzuca. Wolę już konwertować do dng i potem działać normalnie czyli bez przystanków które nam serwuje nowsza wersja.

Z telefonu
    D90 szkiełka i błyskotki

Strona 12 z 110 PierwszyPierwszy ... 210111213142262 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów