Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 72

Wątek: Materac

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

No widzisz jaki ze mnie cudotwórca to teraz w ramach rewanżu doradź jaki materacyk kupić
    łło takie coś. Estrella z Koła to się na tym da wygodnie spać
    http://materace-online.eu/materace-k...stref-169.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Estrella z Koła to się na tym da wygodnie spać
    Z materacami jest jak ze sprzętem grającym, musisz sam sprawdzić, czy ci odpowiada
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

No wyjścia nie masz - musisz się udać do sklepu i poturlać. My robimy ponownie przymiarkę do Estrelli bo nam się jednak za miękka wydawała. A kupić coś już trzeba więc idziemy się jeszcze raz zmierzyć z tym materacem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    No wyjścia nie masz - musisz się udać do sklepu i poturlać. My robimy ponownie przymiarkę do Estrelli bo nam się jednak za miękka wydawała. A kupić coś już trzeba więc idziemy się jeszcze raz zmierzyć z tym materacem

Najtwardsza Estrella to wersja zwykła (bez LUX) w pokrowcu Lato-Zima, strona letnia jest twardsza, może to jest wyjście?

Domyślnie

Generalnie oferta materaców z Koła wydaje się sensowna, ale ....

Jestem użytkownikiem modelu lateksowego: http://www.mkfoam.pl/index.php?optio...ual&Itemid=104 i do tego dwa stelaże http://www.mkfoam.pl/index.php?optio...lex&Itemid=106

W moim przypadku to porażka. Nie wiem co źle robię, ale po mojej stronie pod moją osobą utworzył się upierdliwy dołek Druga połowa trzyma się OK. Raz już mi wymienili, ale w kolejnym dzieje się to samo. Kolejnej wymiany już mi się nie chciało robić - raczej wymienię niebawem na coś innego i nie lateksowego. W okresie "przeddołkowym" wygodnie się spało. Znajomi też taki mają i twierdzą, że u nich nic takiego się nie dzieje - kolega podobnej kategorii wagowej co ja
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-09-2013 o 23:50 Powód: pis. ("materacy")

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Taaaaa tylko, że koledzy nie fotografujący i śpią jak ludzie, a Ty z Nikonem więc zawsze się gdzieś tam podwinie jak nie pod plecy to pod 4 litery i stąd ten wygniatany dołek

Domyślnie

No i się zdecydowaliśmy. Wybór padł w końcu na materac z Koła Ibiza H3. Leżeliśmy tez na Modulii Multipocket - S500 i były bardzo podobne. Cena przeważyła na korzyść lateksu z koła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Cena przeważyła na korzyść lateksu z koła
    No cóż, pozostaje życzyć, aby użytkownicy materaca nie byli "lateksodołotwórczy" tak jak to niestety jest w przypadku mojej osoby

Domyślnie

Ja polecam ten
    http://www.hilding.pl/pl/oferta/mate...rta=techniczne
    Jak dla mnie rewelacja. Wart swojej ceny.
    nic...

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Panie i panowie potrzebuje porady w sprawie budżetowego materaca. 90-100 szerokości 200cm długości. Cena max 500zł, chyba powinien być kieszeniowy. Tak tak wiem trzeba przymierzyć się, poleżeć w sklepie, ale nie mam na to szans. materac nie miękki, nie hard, taki pośredni. Może ktoś używa z Was takiej budżetówki i podzieli się doświadczeniem. Z góry dziękuje.

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów