Close

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 72

Wątek: Materac

Domyślnie

Strus wydaje mi się że ktoś cię w błąd wprowadził Estrella Lux to jeden z twardszych materaców na rynku, ja mam ok 110kg i jest bardzo twardo to samo powiedział sprzedawca oraz moi bliscy przy wyborze.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-09-2013 o 23:53 Powód: pis. ("materacy")

Domyślnie

Byłem w Łodzi w sklepie meblowym Agata. Nazwa była inna, fakt, ale pani z tego działu twierdziła że to są materace robione przez Koło tylko dla nich i stąd nazwa jest inna a materac ten sam. Przy czym ta sama pani powiedziała że dla niej ten materac jest za twardy..... To albo my jesteśmy jacyś extremalnie twardzi albo nie wiem o co komon
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-09-2013 o 23:52 Powód: Pani------------> pani

Domyślnie

Tydzień temu zamówiłem, pokrowiec Amicor, wybrałem najtwardszy materac z oferty Koła, to co zwróciło moją uwagę to duża różnica w twardości pomiędzy wersją bio Estrelli, może taki ci pokazała ekspedientka w sklepie.
    Ostatnio edytowane przez kondziu ; 02-11-2011 o 13:50

Domyślnie

Widzisz, może to i głupie i naiwne ale idąc do sklepu żeby obadać coś o czym pojęcie mam mgliste, ufam ze jeśli pytam o Estrellę Lux to pokazują mi Estrellę Lux. Szczególnie że widząc moje i małżonki zdecydowane niezadowolenie Pani mogła gafę naprawić. Skoro nie naprawila to najwyraźniej byłą to właśnie Estrella Lux.... Przynajmniej tak mi się wydaje

Domyślnie

Może udaj się do sklepu gdzie na metce będzie podany dokładnie ten model, Estrella Lux jest bardzo twardym materacem, porównywałem z wieloma twardymi H3, i wybrałem najtwardszy/waga mnie zmusiła.

Domyślnie

Przy następnym pobycie w PL zapewne tak zrobimy

Domyślnie

Jeżeli wersja lux była by za twarda to zobacz zwykłą estrelle. Różni się tym że zamiast lateksu ma zwykłą piankę (która nie jest taka miękka jak lateks) i dla tego w odczuciu jest trochę twardsza. Najlepszą metodą oceny jest poleżenie na materacu - aż do limitu cierpliwości sprzedawcy najlepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kepih Zobacz posta
    Jeżeli wersja lux była by za twarda to zobacz zwykłą estrelle. Różni się tym że zamiast lateksu ma zwykłą piankę (która nie jest taka miękka jak lateks) i dla tego w odczuciu jest trochę twardsza. Najlepszą metodą oceny jest poleżenie na materacu - aż do limitu cierpliwości sprzedawcy najlepiej
    Szukałem niedawno dość twardego materaca i po wyczerpujących "badaniach rynku" wybrałem taki model: http://materace-online.eu/materace-k...h3-h4-598.html

Po stronie H3 jest już stosunkowo twardy, a po H4 - sprosta każdym wymaganiom w zakresie twardości

Po 3-tygodniowej eksploatacji - zdecydowanie polecam, bardzo dobra relacja jakość/cena.
    D300s, N 17-55/2.8, N 70-210/4-5.6, SB-800

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Może pomożecie szukam materaca kieszeniowego najlepiej nie za drogiego budżet to około 800zl. Szerokość 80-100cm na jednego ludzia o wadze 72,5 kg. Może coś z polskich producentów warto kupić ?

Domyślnie

Kurna, a ja nie moglem tego watku znalezc... Cud

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów