Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Domyślnie

Wyniki drugiego treningu:

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    F1 to nuda
    Tia, na tle piłki nożnej zwłaszcza. Metroseksualne pajacyki udają, że gonią za piłką. Każdy może takie szopki odstawiać. Zapierniczać samochodem już nie każdy, choć wielu się wydaje, że jest inaczej

Cytat Zamieszczone przez foto.art1 Zobacz posta
    wolne żarty ...
    Na tle innych serii, to za wesoło nie jest, ale tak czy siak do F1 trza być przygotowanym (znać się, co z czym się je ) a nie siadać jak większość w niedzielę przy obiedzie... "te Kryśka, tak to ja też bym pojechał". Dla laika wyścigi, a zwłaszcza F1 zawsze będą nudne. Bo taki się pasjonuje podawaniem flaka, gdzie wszystko jest proste jak konstrukcja cepa.
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

nie każdy potrzebuje rozrywki tak skomplikowanej jak budowa bolidu F1. Niektórzy wolą piłkę nożną, tak jak znaczna część globu. Osoba która nie zna się na piłce nożnej też jest laikiem. Jednak łatwiej poznać zasady piłki nożnej, siatkówki itp niż zasady zabawy jaką jest F1.
    Nie każdy lubi się zastanawiać przez 40 okrążeń czemu to? a czemu tamto ? a dlaczego tak a nie inaczej?
    rozrywka powinna być prosta. Oczywiście, co kto lubi to jego indywidualna kwestia.
    mnie nie porywają F1. Nie zastanawiam się nad fizyką jazdy, mocą silników, technologią. Patrze, oglądam, i oprócz startu i końcówki, to niewiele jest ekscytujących momentów. Wiem że osoba przeciwko piłce nożnej, może napisać to samo: nie licząc GOLA, w meczu nic więcej ciekawego się nie dzieje. OK. Jednak pozwólcie innym mieć inne zdanie.
    chcecie by szanowano F1 a sami innych nie szanujecie
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

No to się zgapiłem i dwa treningi mi przeleciały, a wygra oczywiście Kimi i Lotusy
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

Jednak łatwiej poznać zasady piłki nożnej, siatkówki itp niż zasady zabawy jaką jest F1.
    A to wymyśliłeś spróbuj wytłumaczyć mojej Kobiecie skomplikowaną naturę spalonego w kopanej, albo spalonego na niebieskiej w hokeju. Powodzenia
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

mnie nie porywają F1. Nie zastanawiam się nad fizyką jazdy, mocą silników, technologią. Patrze, oglądam, i oprócz startu i końcówki, to niewiele jest ekscytujących momentów. Wiem że osoba przeciwko piłce nożnej, może napisać to samo: nie licząc GOLA, w meczu nic więcej ciekawego się nie dzieje. OK. Jednak pozwólcie innym mieć inne zdanie.
    To po jaki czort wtranżalasz się do wątku o wyścigu F1 i krytykujesz?

(podpowiem - nie oczekuję od Ciebie odpowiedzi tylko refleksji).
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pyra001 Zobacz posta
    A to wymyśliłeś spróbuj wytłumaczyć mojej Kobiecie skomplikowaną naturę spalonego w kopanej, albo spalonego na niebieskiej w hokeju. Powodzenia
    widocznie źle tłumaczysz. Moja kobieta rozumie bez problemu te zasady. Oczywiście nie chce obrażać Twojej kobiety

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    To po jaki czort wtranżalasz się do wątku o wyścigu F1 i krytykujesz?

(podpowiem - nie oczekuję od Ciebie odpowiedzi tylko refleksji).
    boo nazwano mnie laikiem wiec napisałem to i owo. a To wszystko zaczęło się od tego że zapytałem czy nie można zrobić jednego wątku F1 sezon 2013. Oczywiście szanowni sympatycy jedynej super dyscypliny sportowej, za to że się odezwałem siedli na mnie co robią dalej. Krytyki o F1 nie przyjmują - bufony.
    Ostatnio edytowane przez sokolnik ; 23-05-2013 o 19:13

Domyślnie

Widzisz, każdy z tych wątków dotyczy innego wyścigu a nie F1 jakotakiej. Dlatego za każdym razem zakładany jest nowy WYRAŹNIE ZATYTUOWANY wątek. Nikt nie każe Ci i innym, którzy nie są zainteresowani, zaglądać, czytać a tym bardziej komentować.

Jeśli zaczniemy sobie zakładać wątki od każdej imprezy sportowej
    Gdyby była taka potrzeba to już byłyby takie wątki zakładane. Co ciekawsze imprezy są omawiane.
    Ostatnio edytowane przez Boryszuk ; 23-05-2013 o 19:21
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

No tu akurat kolega sokolnik ma rację... Jeśli zaczniemy sobie zakładać wątki od każdej imprezy sportowej to będzie wielkie zamieszanie... Bo może w ten weekend będę musiał założyć wątek to każdego meczu T-ME a później jeszcze do każdego meczu z koszykówki i siatkówki...
    Chyba nie tędy droga? Nie powinny być żadne dyscypliny faworyzowane bo forum jest dla wszystkich chyba. A może się mylę?
    tego nie przeskoczysz. F1 to dobro nadrzędne. Zasady forum? co to jest?

czas chyba zacząć zakładać wątki typu
    T-Mobile Ekstraklasa - Jagiellonia Białystok - Śląsk Wrocław 26 maja, 17:00
    T-Mobile Ekstraklasa Lech Poznań - Podbeskidzie Bielsko-Biała 25 maja, 15:45
    T-Mobile Ekstraklasa Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów 25 maja, 13:30
    T-Mobile Ekstraklasa Piast Gliwice - Korona Kielce 23 maja, 20:45
    T-Mobile Ekstraklasa Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 26 maja, 14:30
    T-Mobile Ekstraklasa Widzew Łódź - Legia Warszawa 24 maja, 20:45
    Wisła Kraków - Ruch Chorzów 24 maja, 18:00
    Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa 27 maja, 18:30

bo przecież tu nie chodzi o T-Mobile Ekstraklasa tylko o:
    Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Widzisz, każdy z tych wątków dotyczy innego wyścigu a nie F1 jakotakiej. Dlatego za każdym razem zakładany jest nowy WYRAŹNIE ZATYTUOWANY wątek. Nikt nie każe Ci i innym, którzy nie są zainteresowani, zaglądać, czytać a tym bardziej komentować.

Domyślnie

Ja nie widziałem żadnego odgórnego zakazu zakładania tematu o poszczególnych meczach. Tak samo jest z F1, skoro ktoś ma ochotę, czas i chęć na złożenie wszystkiego do kupy z treningów, kwalifikacji i samego wyścigu to ja jestem na tak. Co prawda ja się tutaj nie udzielam, ale czytam ten wątek i oczywiście oglądam sam wyścig a jak mam czas to kwalifikacje.
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

sokolnik jak chcesz to nawet mozesz sobie zalozyc watek o wyscigach slimakow, jak bedziesz mial odbiorcow to nikt nie bedzie marudzil, ale po kij tu smiecic teraz i plakac? Byly/sa watki o siatkowce, o Justynie Kowalczyk, itp.

http://jalopnik.com/sebastian-vettel...inup-509559725

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów