Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arkorp76 Zobacz posta
    Twoja opinia dotyczy wersji 1 czy 2. Do tematu nie podejde ,raczej podjade bo to ponad 2000 km
    Artur
    pisałem o pierwszym bo jeszcze drugiego nie było proponuję na dobry początek podejście do obróbki tego zdjęcia.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Szkoda, że czytasz komentarze tak wybiórczo..., ale za to w kolejnej odsłonie zaserwowałeś w gratisie kilka paprochów z matrycy.

ps
    to nie jest hdr tylko produkt wypluty z photomatixa lub podobnego programu, te pojęcia nie są tożsame.

Domyślnie

Zazdroszczę miejsca. Ansel ma super fotkę z tej okolicy z rzeką Snake w dole kadru. Obróbka spaprana jak dla mnie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Zazdroszczę miejsca. Ansel ma super fotkę z tej okolicy z rzeką Snake w dole kadru. Obróbka spaprana jak dla mnie
    Zgoda, miejscówka bardzo dobra, trzeba było się naprawdę postarać aby tak wyglądała na zdjęciach.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Do K.Lomax
    Posty czytam wszystkie,to po pierwsze ,po drugie jest to hdr ,moze nie do konca udany ale zawsze. Poniekad software (SNS-hdr pro) zakupilem od kolegi z forum. Zdjecie zlozone jest z 3 klatek, wiec swoja opinie na temat domniemanej obrobki zachowaj dla siebie. Prosciej chyba jest spytac jak to zdjecie powstalo?
    Artur

Domyślnie

Miejsce jest NIESAMOWITE lecz jak juz wczesniej pisalem ok 1500 mil od Chicago, wiec czestsze wizyty jak raz w roku odpadaja. Chcialbym miec ten komfort I moc fotografowac w roznych porach dnia no ale niestety, wybralem uganianie sie z mucha za pstragami.
    W tym roku postaram sie to zmienic.
    Pozdrawiam Artur

ps. dla chetnych link ze zdjeciami z Grand Teton
    http://www.mountainphotography.com/gallery/wyoming/

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów