Zeszloroczna wyprawa do Montany i Wyoming . Zdjecie przedstawia najwyzsze gory stanu Wyoming , Grand Teton -4200 mnp , dolina plynie piekna rzeka Snake.
Szukaj
Zeszloroczna wyprawa do Montany i Wyoming . Zdjecie przedstawia najwyzsze gory stanu Wyoming , Grand Teton -4200 mnp , dolina plynie piekna rzeka Snake.
Miejscowka swietna, kadrowo tez niezle ale ta obrobka... wszystko zepsula![]()
Moim zdaniem trochę za mało kontrastu i przez to góry zlewają się z chmurami. Bardzo fajna plastyka i kolory, poprawnie skadrowane. Coś dziwnego stało się z ostrością - jest słaba.
a mnie się właśnie podoba tak podane.
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Niestety, obróbka nie trafia w mój gust.
No fotka => BAJKA => obróbka , kurde nie mogłem jej ogarnać. Masz może tą fotkę w innej obróbce , chętnie zobaczę tylko nie B&W![]()
"Nikon"
O render....![]()
za dużo błękitu, przesaturowane, lg róg coś złego sie dzieje z chmurami, troche za mało prawej strony, miejsce z olbrzymim potencjałem jednak z nieodpowiednią obróbka, szkoda
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
Do działu "Grafika, digart, posteryzacja" pasuje mocnoKontrastu nie brakuje, też bym zobaczył odrobinę więcej prawej strony.
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Za duzo HDR w HDR...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami