Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Schwabacher Landing

Zeszloroczna wyprawa do Montany i Wyoming . Zdjecie przedstawia najwyzsze gory stanu Wyoming , Grand Teton -4200 mnp , dolina plynie piekna rzeka Snake.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Miejscowka swietna, kadrowo tez niezle ale ta obrobka... wszystko zepsula

Domyślnie

Moim zdaniem trochę za mało kontrastu i przez to góry zlewają się z chmurami. Bardzo fajna plastyka i kolory, poprawnie skadrowane. Coś dziwnego stało się z ostrością - jest słaba.

Domyślnie

a mnie się właśnie podoba tak podane.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Niestety, obróbka nie trafia w mój gust.

Domyślnie

No fotka => BAJKA => obróbka , kurde nie mogłem jej ogarnać. Masz może tą fotkę w innej obróbce , chętnie zobaczę tylko nie B&W
    "Nikon"

Domyślnie

za dużo błękitu, przesaturowane, lg róg coś złego sie dzieje z chmurami, troche za mało prawej strony, miejsce z olbrzymim potencjałem jednak z nieodpowiednią obróbka, szkoda
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Do działu "Grafika, digart, posteryzacja" pasuje mocno Kontrastu nie brakuje, też bym zobaczył odrobinę więcej prawej strony.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Za duzo HDR w HDR...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów