Close

Strona 437 z 2397 PierwszyPierwszy ... 3373874274354364374384394474875379371437 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 361 do 4 370 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tama Zobacz posta
    To się podziel wrażeniami i zdjęciami
    Pierwsze wrazenie to takie, ze instrukcka obslugi ma taka sama grubosc jak obiektyw 16-50mm

Mozna juz zrobic Pre-Order na nowe Sigmy 19mm i 30mm , cena £189.
    NEX- 5R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d5000 Zobacz posta
    Chcialbym sie pochwalic, ze wlasnie zakupilem 3n w sklepie Argos (UK) za 350£ . Teraz mam 9 m-cy zeby zaplacic za sprzet albo 28 dni na oddanie do sklepu bez podania powodu.
    To i ja się pochwalę
    Pozbyłem się lustrzanki marki Canon, trzech obiektywów i lampy.
    Za przyczyną tego wątku...największego w PL o NEXach, nabyłem wczoraj NEX-6 z 16-50 i 50mm F/1.8 OSS.
    W dalszej perspektywie inne szkiełka i HVL-F20M.
    Jeśli coś będzie nie tak, to winni będą wyłącznie forumowicze piszący pozytywnie o NEXach, a szczególnie taki jeden z miasta Łodzi na "M"
    Na razie się nie zawiodłem ponieważ 50/1.8 jest ostry od "pełnej dziury" podobnie jak u "MJ"

Domyślnie

Panowie, prośba!
    Poszukuje pilnie dolnej części body case do 5n, taki jak w linku:

http://www.bhphotovideo.com/c/produc...Body_Case.html

gdzie toto kupić u nas? Nie mam PayPal, więc muszę kupić gdzieś w kraju.
    Wdzięczny będę za pomoc.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2marekm Zobacz posta
    a szczególnie taki jeden z miasta Łodzi na "M"
    Motyla noga, zmiatam w Bieszczady...

Cytat Zamieszczone przez stachumuszel Zobacz posta
    Wdzięczny będę za pomoc.
    Stachu, naprawdę najprościej i najszybciej będzie po prostu założyć sobie konto na Paypalu, zasilić je możesz zwykłym przelewem z polskiego banku.

A co do półfuterału, proponuję jednak:

http://www.ebay.com/itm/NEW-HorusBen...item3cbc997799

bo nie wystaje irytująco śruba łącząca (jest "na monetę"). Transport gratis, przychodzi po małym miesiącu.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Porównywałem 3N i 5R i jednak 5R dużo wygodniej się trzyma. Warto dopłacić.

Domyślnie

Przeglądając ofertę koreańczyków znalazłem prościutki i skuteczny patent do nexów z dołączaną lampką:

http://www.ebay.com/itm/LIMs-Easy-Bo...item3ccb66dad0

Pamiętam, robiłem kiedyś doświadczenia podczepiając lusterko w ten sposób i dało się dostać w miarę sensownie błyśniętą twarz, oczywiście w warunkach "pokojowych".

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Oszczędny w słowach Awatar desid
    Miasto
    Warszawa/Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Przeglądając ofertę koreańczyków znalazłem prościutki i skuteczny patent do nexów z dołączaną lampką:

Pamiętam, robiłem kiedyś doświadczenia podczepiając lusterko w ten sposób i dało się dostać w miarę sensownie błyśniętą twarz, oczywiście w warunkach "pokojowych".
    Tylko czy nie za słaba ta lampeczka żeby jeszcze odbijać?
    nex siódmy

Domyślnie

W warunkach domowych daję radę. Przypnij recepturką kawałek kartki do lampy i sam sprawdź.
    Mi osobiście szkoda by było kasy na to. Lepiej samemu z czegoś wystrugać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta

20 dolców za to coś?
    To nie prościej z żony puderniczki ukraść lusterko, wyciąć odpowiedni kawałek i podczepić je do nexa gumką do włosów (może być żony) lub dwustronną taśmą klejącą 3M

Zdublowałem z kolegą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta
    To nie prościej z żony puderniczki ukraść lusterko, wyciąć odpowiedni kawałek i podczepić je do nexa gumką do włosów (może być żony) lub dwustronną taśmą klejącą 3M
    Pewnie że prościej. Są jednak tacy, którzy wolą rozwiązania mniej pachnące prowizorką.

Na szybko, sprzed chwili. Przepraszam za trądzik mojego syna, każdy to kiedyś przechodził... plus szalejący balans bieli po zmieszaniu halogenów, świetlówek i flesza.

Bez flesza, ISO 500.

Flesz na wprost.

Flesz po odbiciu od piersiówki Jacka Danielsa.

Strona 437 z 2397 PierwszyPierwszy ... 3373874274354364374384394474875379371437 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów