witam serdecznie wszystkich prosze powiedzcie jakie macie zdanie o aparacie d70 S
Szukaj
witam serdecznie wszystkich prosze powiedzcie jakie macie zdanie o aparacie d70 S
..legenda! Bardzo dobry aparacik wymagający wkładu własnej inwencji by dać niesamowitą radość z fotografi![]()
S5Pro + 17-50 mm 2.8T+ 50 mm 1.8D, 35 mm 1,8D + SB800 i SB600..
Ja od siebie dodam tylko tyle, że jest to wdzięczna puszka i można z nią zdziałać cuda... reszta to optyka :]
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Kupilem d70s w najlepszym czasie, bo kiedy kosztowal najmniejZa samo body - 1665zl. Dzis juz nie mysle o zmianie aparatu, kazda kase bede inwestowal w lepsze obiektywy
Wiadomo... ma wady jak kazdy aparat, ale zalety jak zaden![]()
Również jestem zadowolony, cena i możliwości super. Jak będę wymieniał to co najmniej na D200, ale wcześniej szkła trzeba pokupić...
Mam i jestem zadowolony w 99%W wakacje kupuję D200 a D70s i tak zostanie jako zapasowa puszka
![]()
Witam!
Ja podobnie jak "herbatnik" kupiłem D70S w czasie, kiedy ceny były co najmniej okazyjne (1650pln, czyli dokładnie dwa razy mniej niż po ukazaniu sie na rynku). Pierwsze wrażenie - ergonomia, poważny wygląd, waga. No i wogóle ach i och... Pierwsze fotki nie zwaliły mnie z nóg. Aparat trzeba dobrze poznać. Już po krótkim użytkowaniu (ok. 3 miesiące) wiem, że sprzęt jest naprawdę porządny, robię coraz to lepsze fotki, inwestuje w szkła. Kilka dni bawiłem się D80. Jest kilka rzeczy które chciałbym mieć w D70S (wizjer) i odwrotnie (ergonomia, sychro lamp do 1/500s). Po konfrontacji nie odczuwam parcia na D80.
Tak jak napisał "adrian" wdzięczna i bardzo sympatyczna puszka. Za te pieniądze: the best buy...
Pozdrawiam!
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Wart każdej wydanej złotowki lecz to sprzęt wymagający - nie dla leniwych.
Skontaktuj się z nami