również posiadam i bardzo polecam. aparat nie dla idiotów,mozna sie przy nim bardzo duzo nauczyc..
Szukaj
również posiadam i bardzo polecam. aparat nie dla idiotów,mozna sie przy nim bardzo duzo nauczyc..
rock and roll all night and party every day
jestem tylko obserwatorem...
Również popieram przedmówców. Aparat jak najbardziej wart wydanych pieniędzy. Fakt, trzeba troche nabrać wprawy, ale potem jest jak dla mnie bomba.
D70s + Grip + Tamron 28-105 4-5,6 + Tumax 880AFZ + Statyw + Torba + chęci i brak czasu
mialem dwa, w jednym padla migawka po ~15 000, i zle oddawal balans bieli
kupilem drugi i wiem ze juz go nigdy nie sprzedam, iso wysokie do pracy ekranik nie przeklamuje,ale wizjer padakaO(nie widze dokonca ostrosci na 1,4).. zdjecia po pomyslunku i PS masakra![]()
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
Ja również jestem zadowolony ze swojego D70s. Na początku tak jak niektórzy koledzy pisali niebyłem zadowolony z jakości zdjęć, za to jak ktoś już pozna ten aparat, to zdjęcia wychodzą bajkowe![]()
Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||
osobiscie bije sie z myslami czy w tym przedziale cenowym nie kupic czegos innego, ale chyba sie na niego zdecyduje. Chociaz dziwi mnie wypowiedz ze 1/500 synchro z lampa to mankament.... moim zdaniem to plus, ktorego rzadko ktora pucha profesjonalna jest w stanie osiagnac. Chyba ze sie myle to przepraszam za blad _ dopiero zaczynamhihi
Ja kupilem sam korpus i ... po jakims czasie uzytkowania zauwazylem dwa niepokojace defekty: 1-smuga na matowce znieksztalcajaca obraz w pionie na srodku, 2-problem z zapisem zdjec w formacie JPEG (nie dopisuje lewych dolnych fragmentow kadru, pozostawiajac w tym miejscu popielaty pasek wypelniajacy ten obszar kadru. Zdjecia po zgraniu nie otwieraja sie w standardowych przegladarkach Windows informujac o bledzie odczytu. W jakiejkolwiek innej mozna juz zdjecie otqorzyc i przeedytowac.) Uznaje to zatem za wade z ktora niebawem zglaszam sie do servisu - szkoda tylko, ze jedyny servis jest w Warszawie i tam sie trzeba pofatygowac.
Zdjacia natomiast ktore udalo mi sie tym korpusem uchwycic to samo zadowolenie. Polecam zatem z uwaga jesli mozesz to przetestuj sobie sprzet i sprawdz dokladnie. Pozdrawiam
mialem dwa jeden sie rozlecial ale mialem okazje i kupilem drugi za jakies 650zl nowy z papierami 2 lata gwar pol i jeszcze w koszta wrzucilem - do tej pory jak ide na sesje to robie d70s + 50 1:1,4 i jest masakra![]()
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
Kawał porządnego sprzętu.
Pozdrawiam
Marcin
Nikon D7000/D70s + 18-70 + 70-300 VR
To dobry aparat. Na początek, jeśli ma być pierwszym DSLR, wystarczy w zupełności. A potem, po ewentualnym zakupie, to już tylko NEF'y i zabawa na kompie![]()
egon - użytkownik Nikona
Skontaktuj się z nami