Close

Strona 62 z 74 PierwszyPierwszy ... 1252606162636472 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 734

Wątek: Nowy Fuji X-E1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtehP Zobacz posta
    straszne te zdjęcia - zbyt idealne - zbyt szczegółowe - ja tak ostro nawet świata nie widzę w okularach
    Ustawienia w puszce na "0", tu i tam podciagniete w LR. Kto nie wierzy udostepnie oryginaly (do wiekszosci nie mam RAF-ow, ale jpegi ooc).

PS. 35 i 14 to bardzo ostre obiektywy, ale jesli mam kogos pozbawic wzroku, to moge juz nic nie wrzucac. Szkoda tylko, ze w tym watku zamiast zdjec jest tylko pelno komentarzy... jak zwykle, no coz...

Tu oryginalny ooc jpeg nietkniety, jedynie zmniejszony bez wyostrzania, jak juz wyzej napisalem ostrosc w aparacie na "0"

Ostatnio edytowane przez Witek.K ; 03-04-2013 o 13:59
    Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

ale z ja tylko tak stwierdzam ze są ostre - mam x-pro1 i tak samo mam ... dlatego ustawiłem wyostrzanie na -2 - lub potem mocno obrabiam - fuji są świetne

z tym ze mój to leży gdzieś na półce - wolę aparat na klisze

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem patrząc na ten teścik jeśli chodzi o jakość obrazu a w fotografii w większości przypadków chyba o to właśnie chodzi , zwycięzca jest jeden. Teraz będę pieścił swojego x-e1 delikatną szmatką z microfibry
    X-E2 , 18-55 , torba i plecak

Domyślnie

Nawet sniegu i kobiecych rak sie nie boi
    XF 35mm @1.4

Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artek1012 Zobacz posta
    Moim skromnym zdaniem patrząc na ten teścik jeśli chodzi o jakość obrazu a w fotografii w większości przypadków chyba o to właśnie chodzi , zwycięzca jest jeden. Teraz będę pieścił swojego x-e1 delikatną szmatką z microfibry
    Ale w pewnych warunkach Fuji przegrywa i pozostaje piescic go delikatna szmatka z microfibry
    Nikon | Olympus

Rozmowny
    Miasto
    archiwum X

Domyślnie

Nie ma aparatu idealnego. OM-D tez w pewnych warunkach przegrywa. Ja tam żadnego nie pieszczę delikatnie szmatką z microfibry)

Domyślnie

Pytanie: ile warto zapłacić za używane x-e1 + 35mm 1.4 w idealnym stanie ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kolas Zobacz posta
    Pytanie: ile warto zapłacić za używane x-e1 + 35mm 1.4 w idealnym stanie ?
    max 4500 ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Rozmowny
    Miasto
    archiwum X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    max 4500 ?
    Na razie nie znajdzie się nikogo kto by sprzedał za tyle. 4.700 z dystrybucji zza Odry.

OM-D do dzisiaj trzyma cenę mimo , ze jest na rynku pół roku dłużej niż X-E1

Strona 62 z 74 PierwszyPierwszy ... 1252606162636472 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów