Szukaj
Jak były w tym roku Szybowcowe Mistrzostwa Polski, to obkleili GoPro samoloty holująceDobre mają te mocowania, nie zgubiono żadnej kamerki, prędkości do 200km/h.
Efekt:
Ostatnio edytowane przez velaskez ; 06-03-2013 o 01:51
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
GoPro ostatnio wytrzymal zrzut (i zanurzenie) przyczepiony do szalupy tzw. free-fall. Troszke sie ino przekrzywil przy zderzeniu z powierzchnia wody.
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
Ok, mam już GoPro3 Black. Jakby ktoś miał pytania, to mogę pomóc.
Od razu mówię, że kamerka specyficzna i warto wziąć od razu z wifi + Android app bo mogą być problemy z ustawieniem kamery "na oko".
Jak na razie, najgorszą rzeczą jest bateria. Dramatycznie słaba. Wczoraj podczepiłem ją dwie godziny wcześniej pod kosz, aby nagrać akcje Stelmetu vs. Anwil Włocławek. Kamera zdechła na godzinę przed meczem. Czytałem, że wytrzymuje ~ godzinę, ale sądziłem, że podczas nagrywania, a nie stand-by. To strasznie zawęża pole manewru. Nie zawsze mamy możliwość podczepienia sprzętu na 5 min przed rozpoczęciem meczu (a już na pewno nie na rozgrywkach wysokiego szczebla). Dlatego muszę dokupić Battery BacPac. 260 zł za wydłużenie raptem o kolejną godzinę
Podsumowując: GP3Black 1900 zł + na starcie wydatek 500 zł za przyssawkę, kartę i Battery BacPac.
Jak na początek jest ok, ale ta bateria...
Dopisek: Pilotem możemy włączać/wyłączać kamerę.
Wczoraj myslalem, ze po prostu rozj... GP3. Po prostu rozpier... Pojechalem 150 km na mecz Turowa Zgorzelec ze Stelmetem specjalnie po to, aby GP3 nagrac fajne akcje spod tablicy. Skonfigurowalem kamere, sprawdzilem 3 razy i podczepilem pod kosz. Na 1.20h przed meczem zawiesila sie. Doslownie na kilkanascie minut przed rozpoczeciem spotkania koszykarze zeszli na chwile do szatni, a ja wykorzystujac okazje, ze komisarz zawodow rozmawial z kims i stal plecami do boiska, przynioslem drabine, wlazlem na nia i zresetowalem GP, bo sie zawiesila. Ufff, odetchnalem z ulga... Na 30minut, bo to gowno zawiesilo sie przed samym meczem. Myslalem, potem ze doslownie rozwale ja o ziemie. 300-kilometrowa wycieczka z GP. Super!
ps. Zaznaczam jednak, że podczepialem ja wczesniej tez u siebie, w Zielonej Gorze, i nie bylo problemu. Tylko to ja uratowalo.
Nie jesteś sam: http://emtb.pl/forumo/Thread-Gopro-3...frozeen-screen. Jakieś rozwiązanie jest podane, ale czy u Ciebie zadziała...
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
To znowu jaNa innym forum o tej samej tematyce (enduro) koleś zamieścił odpowiedź od GoPro: http://endurotrophy.pl/forum/showthr...34861#pid34861
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Skontaktuj się z nami