5n sa nowe na allegro za 1399pln. Samo body w fabrycznym komplecie. Kupowalem w styczniu ale widze, ze jeszcze sa. Nowki sztuki dziewiczo zapakowane.
Szukaj
5n sa nowe na allegro za 1399pln. Samo body w fabrycznym komplecie. Kupowalem w styczniu ale widze, ze jeszcze sa. Nowki sztuki dziewiczo zapakowane.
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Wreszcie ładna pogoda
Oportunista.
Mam do kolegów takie pytanie - pewnie już było ale przekopywanie się przez 4 tys postów jakoś mi się nie uśmiecha - czy da się jakoś sprawdzić przebieg nexa, w nikonach się da, a tu nie mam bladego pojęcia. Jeśli ktoś mnie oświeci to chylę czoła...
zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia
Nie da się.
Nie wiem czy w serwisie sonego nie sprawdzają. W lustrzankach mieli taką usługę.
Czy ktoś z Panów/Pani używał/używa SEL18200? Interesuje mnie coś dłuższego na wakacje... do "portretów ulicznych" więc koniecznie z AF (nie będę miał czasu bawić się w manuale). Opcji jest mało bo albo SEL55210 albo wspomniany 18200 (i jego późniejsze wariacje). Szczególnie mnie interesuje porównanie szybkości AF wspomnianych obiektywów.
Inną opcją jest la-ea2 i np. sal85f28.. ale wtedy robi się to odrobinę nieporęczne (?).
a ja jak na złość nie mogę nigdzie dorwać Panasa![]()
Skontaktuj się z nami