Close

Strona 56 z 78 PierwszyPierwszy ... 646545556575866 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 777

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    No, no, tak, tak. Tego nie podważam.
    Mówię tylko, że jakby ktoś szedł w zaparte, to tak jak mówisz, musiałby zorganizować akcję pokroju "Miszyn Impasybul", bo prawdopodobnie nie udowodniłby, że nie tykał sprzętu
    Jestem tego samego zdania.

Jak dowiem się czegoś więcej z serwisu to oczywiście dam znać.
    Pewnie się tam z nas śmieją - "cwaniaki z Nikoniarzy myślały, że się nie dowiemy"...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pepe2k Zobacz posta
    Pewnie się tam z nas śmieją - "cwaniaki z Nikoniarzy myślały, że się nie dowiemy"...
    Dokłaaadnie!
    Z tego co wiem, to oni 3/4 czasu pracy spędzają na naszym forum (szczególnie dział "Serwis"). Uczą się chłopaki
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Dokłaaadnie!
    Z tego co wiem, to oni 3/4 czasu pracy spędzają na naszym forum (szczególnie dział "Serwis"). Uczą się chłopaki
    To teraz to już na pewno wiedzą, że to moja puszka... A jak naprawdę zagrali vabank?! Damn it!
    No to oficjalnie pozdrawiam Panów/Panie z działu "Serwis". Teraz już wiem dlaczego ta ekspertyza tak długo trwała... za dużo było ciekawych wątków na forum do przejrzenia.

Domyślnie

E tam... "Teoria spiskowa"
    oko

Domyślnie

To teraz to już na pewno wiedzą, że to moja puszka... A jak naprawdę zagrali vabank?! Damn it!
    No to oficjalnie pozdrawiam Panów/Panie z działu "Serwis". Teraz już wiem dlaczego ta ekspertyza tak długo trwała... za dużo było ciekawych wątków na forum do przejrzenia.
    Jeżeli czytają (a sądzę że tak) to nietrudno było Ciebie namierzyć. W końcu sam pisałeś że zamierzasz wysłać body po ingerencji. Wystarczyło wejść na bloga....jest dużo zachowanych exiffów,.... itp..itd.. nie potrzeba detektywa.
    Jak to mówią "..po nitce do kłębka..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    Jeżeli czytają (a sądzę że tak) to nietrudno było Ciebie namierzyć. W końcu sam pisałeś że zamierzasz wysłać body po ingerencji. Wystarczyło wejść na bloga....jest dużo zachowanych exiffów,.... itp..itd.. nie potrzeba detektywa.
    Jak to mówią "..po nitce do kłębka..."
    Pokaż chociaż jednego z numerem seryjnym puszki... akurat w tej kwestii bardzo się pilnuję.

Ale jeżeli naprawdę jakoś do tego doszli i chciało im się poświęcać czas tylko na to (kto wie - w końcu ekspertyza zajęła im prawie tydzień!), to chyba naprawdę czas żeby serwisowaniem Nikonów w Polsce zajął się ktoś inny.

Domyślnie

Teorie spiskowe są nadal w modzie?
    Teoretycznie mogliby się dowiedzieć (jak tak teraz pomyślę, to w moim "sprytnym" planie była jedna dziura), że ta konkretna puszka MOŻE być moja. Ale musieliby się trochę naszukać.
    Przecież dałem emotke na końcu...

A poza tym - czy musieliby się naszukać?
    http://www.tech-blog.pl/o-autorze/

Domyślnie

Pokaż chociaż jednego z numerem seryjnym puszki... akurat w tej kwestii bardzo się pilnuję.

Nie chce mi się przeszukiwać Twojego bloga. Może na którymś ze starszych zdjęć z D80 lub kompaktu. Zresztą niekoniecznie musi być numer seryjny.

... to chyba naprawdę czas żeby serwisowaniem Nikonów w Polsce zajął się ktoś inny.
    Myśle że serwis nie lekceważy sobie opinii o nim, a na forum jest niezbyt przychylna. Wyciek oprogramowania to dla nich kłopot, udowodnienie ingerencji (ten cały post o tym świadczy) stawia ich w dużo lepszym świetle. Uważam że
    mogli pofatygować aby dotrzeć do Twoich danych.

Domyślnie

Dobra, ziarnko niepewności zakiełkowało... umówiłem się wstępnie ze znajomym, że zrobimy jeszcze jeden eksperyment, z inną puszką.
    Ale tym razem nic, a nic o tym na forum.

Domyślnie

Wg mnie sprawdzają po dacie ostatniej modyfikacji. Był wtedy u nas gwarancja uznana nie było znaczy ktoś się bawił.
    Zmiana daty w kompie i w puszcze możne załatwić sprawę. Jeśli puszka jeszcze u nich nie była to trochę gorzej bo trzeba zgadywać kiedy wyprodukowali.

Strona 56 z 78 PierwszyPierwszy ... 646545556575866 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów