Szukaj
D80/D7000 www.tech-blog.pl / galeria.tech-blog.pl
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Pokaż chociaż jednego z numerem seryjnym puszki... akurat w tej kwestii bardzo się pilnuję.
Ale jeżeli naprawdę jakoś do tego doszli i chciało im się poświęcać czas tylko na to (kto wie - w końcu ekspertyza zajęła im prawie tydzień!), to chyba naprawdę czas żeby serwisowaniem Nikonów w Polsce zajął się ktoś inny.
Przecież dałem emotke na końcu...
A poza tym - czy musieliby się naszukać?
http://www.tech-blog.pl/o-autorze/
Nie chce mi się przeszukiwać Twojego bloga. Może na którymś ze starszych zdjęć z D80 lub kompaktu. Zresztą niekoniecznie musi być numer seryjny.
Myśle że serwis nie lekceważy sobie opinii o nim, a na forum jest niezbyt przychylna. Wyciek oprogramowania to dla nich kłopot, udowodnienie ingerencji (ten cały post o tym świadczy) stawia ich w dużo lepszym świetle. Uważam że
mogli pofatygować aby dotrzeć do Twoich danych.
Dobra, ziarnko niepewności zakiełkowało... umówiłem się wstępnie ze znajomym, że zrobimy jeszcze jeden eksperyment, z inną puszką.
Ale tym razem nic, a nic o tym na forum.
Wg mnie sprawdzają po dacie ostatniej modyfikacji. Był wtedy u nas gwarancja uznana nie było znaczy ktoś się bawił.
Zmiana daty w kompie i w puszcze możne załatwić sprawę. Jeśli puszka jeszcze u nich nie była to trochę gorzej bo trzeba zgadywać kiedy wyprodukowali.
Skontaktuj się z nami