Close

Strona 10 z 78 PierwszyPierwszy ... 891011122060 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 777

Domyślnie

Grzebanie w sofcie unieważnia Gwarancję tak dla jasności dla tych ciekawych co zaczną wszystko zmieniać ,
    zwiecha komputera czy zanik prądu też żle wróży dla softu aparatu .
    Serwisant Nokona, czy co?

A jak mi udowodnisz, że odczytałem stan licznika, skoro to nie jest zapisywane? A jak mi udowodnisz jego zmianę, skoro jest to robione przez soft producenta? Cienki jesteś, a ja na kompach zjadłem zęby....
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

pepe2k w Serwisie zaraz to zobaczą jak podepną body bo szkoleni są w obsłudze tego softu ...
    normalny użytkownik w sofcie nic nie zmieni bez oprogramowania ,
    zapis w Gwarancji zbędny bo soft dostępny tylko dla Serwisów ,
    ja tylko ostrzegłem a każdy decyduje sam co zrobi z aparatem < jego kasa jego strata ,
    puciek ano cienki jestem bo studia Informatyki ukończyłem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    pepe2k w Serwisie zaraz to zobaczą jak podepną body bo szkoleni są w obsłudze tego softu ...
    normalny użytkownik w sofcie nic nie zmieni bez oprogramowania ,
    zapis w Gwarancji zbędny bo soft dostępny tylko dla Serwisów ,
    ja tylko ostrzegłem a każdy decyduje sam co zrobi z aparatem < jego kasa jego strata ,
    puciek ano cienki jestem bo studia Informatyki ukończyłem
    Nie wiem czego uczyli Cię na studiach Informatyki, ale chyba nie o EEPROM-ach itd.
    Przez takie podejście jakie reprezentujesz nadal nie mamy alternatywnego firmware'u dla Nikonów... do odważnych świat należy! Poza tym, serwis raczej nie odmówi mi pogwarancyjnej naprawy za kasę jak coś sobie za bardzo poprzestawiam.

Domyślnie

To Ci irek6311 powiem .... pitolicie hipolicie. Soft zmienia zapis w epromie i nic nie zobaczysz. Można tylko odczytać i zapisać wartość. Tyle w temacie. Nie sądzę, aby Nikon miał inny soft.
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pepe2k Zobacz posta
    Nie wiem czego uczyli Cię na studiach Informatyki, ale chyba nie o EEPROM-ach itd.
    Przez takie podejście jakie reprezentujesz nadal nie mamy alternatywnego firmware'u dla Nikonów... do odważnych świat należy! Poza tym, serwis raczej nie odmówi mi pogwarancyjnej naprawy za kasę jak coś sobie za bardzo poprzestawiam.
    Przez chwilę się nad tym zastanawiałem, czy faktycznie nie odmówi. Ciekawe czy Nikon będzie akceptował te działania.
    D7100 + MB-D15 | D80 + MB-D80 | 14-24/2.8G | 18-55VR | 70-300VR | 35/1.8G | 85/1.4G | SB-900 | SB-800 | 650AW | 055XPROB | 501HDV |

Domyślnie

Nie traktujcie moich ostatnich wpisów tak poważnie
    miało powiać lekką grozą by z rozwagą z tego programu ludzie korzystali .

Domyślnie

No to [ciach] zabroń serwisowi stosowania tego oprogramowania! Wiem, że to nic nie zmieni bo soft już wyciekł i tego nie zatrzymasz!
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 21-02-2013 o 23:56 Powód: Punkt 6c regulaminu forum

Domyślnie

Teraz każde używane body Nikona będzie miało zrobione do 10 tyś zdjęć, analogicznie jak z używanymi samochodami - nieważne czy 3 czy 10 letni -przebieg to 196 tysięcy km.
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Używek już nie kupujemy! chyba, że za cenę migawki!

Domyślnie

MstrG mało śmigany od dziewczyny
    Soft służy do diagnostyki ale w niewprawnych rękach rozkalibruje aparat ...
    to co robicie mnie nie interesuje
    tylko wzmiankę dałem pod rozwagę więc plis bez nerwów

Strona 10 z 78 PierwszyPierwszy ... 891011122060 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów