AF koryguje się imbusem a potem programowo (to jest precyzyjna korekta) ,
więc daje to większe możliwości we wprawnych rękach .
Szukaj
AF koryguje się imbusem a potem programowo (to jest precyzyjna korekta) ,
więc daje to większe możliwości we wprawnych rękach .
Tak, masz racje. Sory ludziska ... soft nie jest bezpieczny więc można sobie rozwalić puszkę i stracić gwarancję.
Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.
Mogę prosić na maila? [email protected]![]()
A teraz wszyscy forumowicze odmawiają pacierz (lub co tam uznają za stosowne) za udostępnieniem pełnego SDK do budowania firmware dla Nikonów... padło już pytanie o SDK w źródłowym temacie na forum Nikon Hacker.
D80/D7000 www.tech-blog.pl / galeria.tech-blog.pl
IMHO zapewne każda udowodniona ingerencja w oprogramowanie będzie równoznaczna z utratą gwarancji.
Podobnie jak w przypadku telefonów komórkowych, gdzie po zmianie romu lepiej mieć backup oryginału.
z pozdrowieniami - KrzysiekNikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E
Ciekawe czy nie pozostawia np daty modyfikacji.
Tak.... macie racje. A ja się będę opierał na gwarancji Nikona dołączonej do mojego aparatu. Tam nie ma żadnej mowy o braku gwarancji w przypadku użycia jakiegokolwiek oprogramowania.... To tak, jak z promocją w MM i gościem, który wczoraj do wynoszenia sprzętu użył .... koszy na śmiecie będących na wyposażeniu MM. Nie było takiego zapisu w regulaminie? Więc jest to dozwolone! i z przewidywanych 100kzł powstało ponad 255k zł
Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.
Ciekawy wątek.
A powiedzcie mi, czy ten soft działa też z D700?
D700 + szkiełka + światło (najlepiej zastane)
Z mojej strony szczere gratulacje dla tych, którzy wierzą, że serwis koryguje AF imbusami!![]()
"Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."
Skontaktuj się z nami