Close

Strona 1478 z 1948 PierwszyPierwszy ... 47897813781428146814761477147814791480148815281578 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14 771 do 14 780 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez linkil Zobacz posta
    Rzecz dzieje się w ośrodku Straży Pożarnej niedaleko Rajgrodu, kurs podnoszący kwalifikacje płetwonurków. Chłopaki po nurkowaniu zjedli obiad i postanowili skoczyć po alkohol na wieczorne ognisko. Ubrali się w mundury, wsiedli w służbowy wóz i pojechali. Jadą przez las. Zatrzymuje ich leśniczy, zakaz wjazdu i takie tam. Oni mu tłumaczą, proszą. Nic z tego, dostali mandat. Na drugi dzień lądują na "dywaniku" u komendanta.
    Pada pytanie.
    - Nie mogliście się z nim jakoś dogadać?
    - No przecież go pół godziny prosiliśmy: "K***a, ch**u, nie pisz!".
    Niedaleko Rajgrodu, powiadasz?
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psycholog Zobacz posta
    Niedaleko Rajgrodu, powiadasz?
    Na to wyglada

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Kobieta za kierownica to bogini!
    Pasażerowie się modlą, przechodnie - żegnają!

Jeśli kobieta mówi: "Rób co chcesz!", pod żadnym pozorem nie rób tego, co chcesz.
    POZDROWIENIA

Domyślnie

Rosja

How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

To jest jakiś pomysł - wystarczy zamontować w naszych F-16 wideorejestratory wykroczeń a w Dreamlinerach stacjonarne foto radary i ustawić toto przy drogach (do latania i ta się nie nadaje, a dzięki mandatom zarobi na raty leasingu).
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Przynajmniej zdjęcia przepiękne wyjdą, bo wszyscy uśmiechnięci

http://noshit.pl/lubie/61186
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Dobre rady na każdy dzień:

1. Jeżeli dławisz się kostką lodu, to napij się szklanki wrzątku. Proste! Ciało obce natychmiast samoczynnie zniknie.
    2. Aby uniknąć skaleczeń podczas krojenia warzyw, poproś kogoś innego, aby je trzymał, podczas gdy ty będziesz bezpiecznie ciął dalej.
    3. Unikaj kłótni o deskę w toalecie, korzystaj z umywalki.
    4. Osoby z nadciśnieniem - wystarczy się skaleczyć i krwawić przez kilka minut, obniżając tym samym ciśnienie w żyłach. Pamiętajcie, aby używać stopera lub kuchennego minutnika.
    5. Jeżeli trapi cię nieprzyjemny kaszel, zażyj dużą dawkę środków przeczyszczających. Będziesz się bał zakaszleć ponownie.
    6. Pamiętaj, że każdy wydaje się być normalny dopóty, dopóki tego kogoś nie poznasz bliżej.
    7. Jeżeli nie jesteś w stanie naprawić czegoś za pomocą młotka, to pewnie masz do czynienia z usterką elektryczną.

Siedzi sobie tasiemiec w jelicie i żre. Nagle widzi biegnące w panice bakterie. Pyta się:
    - Co się stało?
    - Uciekaj tasiemiec, uciekaj! Antybiotyki nadchodzą!
    - Eee tam, głupoty gadacie - mówi tasiemiec i dalej i żre. Nagle widzi uciekająca z walizkami glistę ludzką.
    - Ty, glista! Co się stało?
    - Uciekaj tasiemiec, antybiotyki nadchodzą!
    Tasiemiec tym razem wystraszył się, spakował się i idzie w dół jelita. Idzie, idzie, doszedł do końca, i widzi glistę ludzką, która siedzi na walizkach i płacze.
    - Co się stało? - pyta tasiemiec, a glista na to:
    - Uciekła mi kupa o czternastej!

Rynek dużego miasta. Jakieś występy. Gdzieś z tyłu pośród stojących widzów rozlega się nagle:
    – Hej, kolego!
    Nieco dalej ktoś odwraca głowę.
    – Kto, ja?
    – Tak, ty...
    – Nie jesteśmy na "ty"!
    – O, sorry, kolego.
    – Nie jestem twoim kolegą!
    – Słuchaj, przyjacielu.
    – Ani przyjacielem!
    – Posłuchaj mnie, gościu…
    – Nie jestem żadnym "gościem"!
    – No to jak mam…
    – "Proszę pana"…
    – OK, więc proszę…
    – ... "szanownego".
    – Dobra, k..., a więc proszę szanownego pana…
    – Dobrze, dobrze…
    – Czy szanowny pan widzi tamtego małego szczyla?
    – Tego, który wsiada na motor?
    – Tak, właśnie tego.
    – Widzę.
    – No więc chciałem powiedzieć, kiedy byliśmy jeszcze przy "kolego" on akurat op... dalał wielce szanownemu panu kieszenie i torbę. Nie ma za co!
    POZDROWIENIA

Domyślnie

Fakty o kobietach:
    1. Kobieta nigdy nie ściąga koszulki ciągnąc ją za kołnierzyk.
    2. W sytuacji zakłopotania kobiety nie drapią się po głowie, ponieważ nie chcą pokazywać swojego roztargnienia i popsułoby to ich fryzurę.
    3. Ziewając kobieta zakrywa usta otwartą dłonią, nie pięścią jak robią to mężczyźni.
    4. Kobieta nie trzyma papierosa w zębach, ale przytrzymuje go palcami.
    5. Aby coś rzucić, np. granat, kobieta robi zamach do tyłu, nie w bok.
    6. Kobiety nie drażni bielizna wrzynająca się między pośladki i dlatego płeć piękna nie wstaje od stołu, by poprawić sobie bieliznę z tyłu.
    7. Kobieta zawołana na ulicy najczęściej odwróci tylko głowę. Mężczyźni zaś, z powodu mniej giętkiej szyi, odwracają się także resztą ciała.
    8. Podczas seksu kobiety myślą nad tym, czy ładnie wyglądają.
    9. Jeśli poprosi się mężczyznę o pokazanie dłoni, to wyciągnie je wewnętrzną stroną do góry. Kobieta pokaże zewnętrzną stronę, by zaprezentować też manicure i biżuterię.
    10. Słowną reakcję kobiety na uderzenie się młotkiem w palec można spokojnie wyemitować w paśmie dla dzieci.
    11. Spora część kobiet uważa mycie się zwykłym mydłem za szkodliwe.
    12. Kobiety nie lubią mieć wolnych rąk, dlatego zawsze zabierają ze sobą torebkę. Często trzymają też w dłoniach książkę albo kwiatek.
    13. Po rozgrzanej powierzchni kobieta idzie na palcach, mężczyzna – na piętach.
    14. Kobieta najpierw założy bluzkę, a dopiero potem spodnie.
    15. A rękawiczki założy jeszcze przed wyjściem na ulicę.
    POZDROWIENIA

Domyślnie

W 2/15 jestem kobietą.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    W 2/15 jestem kobietą.
    6 i 12?
    W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
    www.analogowiortodoksi.pl

Strona 1478 z 1948 PierwszyPierwszy ... 47897813781428146814761477147814791480148815281578 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów