Może ją sprzeda za tyle za ile kupił?
Chyba wtedy nie będzie chętnych.![]()
Szukaj
Może ją sprzeda za tyle za ile kupił?
Chyba wtedy nie będzie chętnych.![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
FX+DX+Lęsy
BLOG
Zapłaciłem też pożądnie (14500zł) - na razie mnie nie boli. Będzie bolało jak się gwarancja skńczy....
Ale ja amator jestem. Gdybym miał na nim pracować (zarabiać) to bym się wkurzył....
Ostatnio edytowane przez Karrampuk ; 25-01-2013 o 00:01
Karrampuk, zobaczymy co będzie jak wróci z serwisu. Mam nadzieję, że wada była na tyle mała, że będą w stanie to skorygować programowo.
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
Pisałem, że nie tylko body ale ze szkłami miaem problem. 16-35 na tyle, że musi jeszcze poleżeć dodatkowo 2 tyg. Więc tak myślę, że nie zawsze musi to być wina body. Czasem ludzie nie wiedzą ale 800ka naprawdę więcej wymaga od użytkownika. Zresztą sam wieszNie ma co płakać. Jestem dobrej myśli....
Ręce opadają jak się czyta o tych problemach, zwłaszcza jak się człowiek zastanawia nad zakupem. Miałem nadzieję, że serwis sobie radzi z kalibracją ale chyba nie jest tak kolorowo i jeszcze to ich aroganckie podejście do klienta.
Cholera przez próżność się wrypałem. Jak pisałem posta o cenie to akurat żona przeczytała (stanęła mi za plecami).... i od razu padło pytanie!!! To w końcu ile zapłaciłeś za ten aparat?
Będziecie światkami na sprawie rozwodowej![]()
Ja dzisiaj dostałem z serwisu moją d800 (nawet szybko to poszło 10 dni) - powód wysyłki skraje lewe punkty af. Po pierwszych testach w domu - jest dobrze. Nie ma różnic pomiędzy ostrzeniem w trybie LV i przez wizjer. Ta sama jakość af z lewej i prawej strony. Wychodzi na to, że coś tam skalibrowali. W moim body była widoczna różnica pomiędzy ostrzeniem w trybie LV i przez wizjer.
a co Ci napisali w notce serwisowej? Kalibracja systemu AF zgodnie ze specyfikacją producenta?
FX+DX+Lęsy
BLOG
Skontaktuj się z nami