Close

Strona 61 z 239 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371111161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 2387

Wątek: D800 Af

Domyślnie

Może ją sprzeda za tyle za ile kupił?
    Chyba wtedy nie będzie chętnych.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Może ją sprzeda za tyle za ile kupił?
    Chyba wtedy nie będzie chętnych.
    Zapłacił porządnie to i dobrą sztukę ma. Za 9500zł to nie ma się co spodziewać cudów
    FX+DX+Lęsy
    BLOG

Domyślnie

Zapłaciłem też pożądnie (14500zł) - na razie mnie nie boli. Będzie bolało jak się gwarancja skńczy....
    Ale ja amator jestem. Gdybym miał na nim pracować (zarabiać) to bym się wkurzył....
    Ostatnio edytowane przez Karrampuk ; 25-01-2013 o 00:01

Domyślnie

Karrampuk, zobaczymy co będzie jak wróci z serwisu. Mam nadzieję, że wada była na tyle mała, że będą w stanie to skorygować programowo.
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Pisałem, że nie tylko body ale ze szkłami miaem problem. 16-35 na tyle, że musi jeszcze poleżeć dodatkowo 2 tyg. Więc tak myślę, że nie zawsze musi to być wina body. Czasem ludzie nie wiedzą ale 800ka naprawdę więcej wymaga od użytkownika. Zresztą sam wiesz Nie ma co płakać. Jestem dobrej myśli....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karrampuk Zobacz posta
    Zapłaciłem też pożądnie (14500z)ł - na razie mnie nie boli. Będzie bolało jak się gwarancja skńczy....
    Ale ja amator jestem. Gdybym miał na nim pracować (zarabiać) to bym się wkurzył....
    Ja zapłaciłem 3000 euro za narzędzie pracy, które nie spełniało swojego zadania. Zostałem przy starych narzędziach D3s+D3x i już nigdy nie kupię nowego aparatu w 1szym roku produkcji.

Domyślnie

Ręce opadają jak się czyta o tych problemach, zwłaszcza jak się człowiek zastanawia nad zakupem. Miałem nadzieję, że serwis sobie radzi z kalibracją ale chyba nie jest tak kolorowo i jeszcze to ich aroganckie podejście do klienta.

Domyślnie

Cholera przez próżność się wrypałem. Jak pisałem posta o cenie to akurat żona przeczytała (stanęła mi za plecami).... i od razu padło pytanie!!! To w końcu ile zapłaciłeś za ten aparat?
    Będziecie światkami na sprawie rozwodowej

Domyślnie

Ja dzisiaj dostałem z serwisu moją d800 (nawet szybko to poszło 10 dni) - powód wysyłki skraje lewe punkty af. Po pierwszych testach w domu - jest dobrze. Nie ma różnic pomiędzy ostrzeniem w trybie LV i przez wizjer. Ta sama jakość af z lewej i prawej strony. Wychodzi na to, że coś tam skalibrowali. W moim body była widoczna różnica pomiędzy ostrzeniem w trybie LV i przez wizjer.

Domyślnie

a co Ci napisali w notce serwisowej? Kalibracja systemu AF zgodnie ze specyfikacją producenta?
    FX+DX+Lęsy
    BLOG

Strona 61 z 239 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371111161 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów