no nie mów że kupiłeś canonaJak na puszke za 5k (cena w Kitaju, wersja bez GPS) to nawet niezle cacko im wyszlo. 6D wlasnie lezy na moim biurku i sie kurzyWrazenia... Dobrze lezy w rece (mojej), wyglada pancernie, brakuje mi lampy (przyzwyczajenia z Nikona), troche malo punktow AF (ale czego oczekiwac w tej cenie), sam autofocus calkiem sprawny, w ciemnym dosc wolny ale skuteczny, cicha migawka (mechanizm lustra brzmi jakby byl zrobiony z metalu pokrytego guma, takie ciamkanie slychac zamiast KLIK!), w trybie cichym jeszcze cichsza
Brakuje mi guzikow na tylnej sciance, troche za duzo biegania po menu, kolko pod wskazujacym pracuje z przyjemnym oporem, kolko kciukowe (z dzojem) troche mnie denerwuje
![]()
Jezeli chodzi o obrazek to... NR troche za bardzo inwazyjny, ale ogolnie wysokie iso przyjemne, na niskim wystarczajaca ilosc szczegolow (mowie o JPG, wiec traktujcie to z przymruzeniem oka). Jeszcze nie bawilem sie w ratowanie swiatel/wyciaganie bo ACR nie lyka CR2 poki coa tego uzywam, wiec nie bede grzebal w innych softach.
Ogolnie jestem na tak. Krok w dobra strone, tylko cena w PL slaba![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami