Mam już 2 lata tv cyfrową ale w zasadzie nie oglądam bo mnie szlag trafia z pilotem od dekodera i nie jestem w stanie zapamiętać, ze coś jest grane na kanale 185 a coś innego na 723. Można coś na to poradzić?
Szukaj
Mam już 2 lata tv cyfrową ale w zasadzie nie oglądam bo mnie szlag trafia z pilotem od dekodera i nie jestem w stanie zapamiętać, ze coś jest grane na kanale 185 a coś innego na 723. Można coś na to poradzić?
Chyba nie kumam o co chodzi.
Domyslam sie tylko że masz pierdylion kanalow i nie wiesz co masz na ktorym kanale. Nawet ma to sens. Od tego zdaje sie sa jakies podglady z lista programow. Strzelam bo od 8 lat TV niet. A jak nie to ustawiasz sobie kanaly ktore Cie interesuja po kolei od 1 i sprawa jest w miare prosta. No, chyba że ogladasz kilkadziesiat rownych programow to wtedy sprawa sie komplikuje i polecam cos na pobudzenie pamieci![]()
Ostatnio edytowane przez Strus ; 25-12-2012 o 08:29
O to chodzi, że na zwykłym pilocie do TV można sobie ustawić, że np. TVP1 będzie na 1, a TVP2 będzie na 2, itd. Na pilocie od dekodera tak nie mogę i muszę pamiętać jakiś tam numer.
a nie masz w dekoderze czegoś takiego jak lista ulubionych ?? tam się ustawia swoją listę kanałów w kolejności w jakiej chcesz...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
A jaką telewizję cyfrową masz? Te popularne umożliwiają utworzenie grupy kanałów - własnej np: ulubione i dopisanie do niej dowolnych kanałów w dowolnej kolejności. Dekodery pod linuxem (D-Box czy Dreambox można programować dowolnie)
Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.
Pokombinuj z listami ulubionych np.
- film
- dokument
- muzyka
- sport
- pocieracze
- itp itd
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
fikołki?![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami