Close

Strona 14 z 74 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 734

Wątek: Nowy Fuji X-E1

Domyślnie

@ cichy

ale żeś zdjęcie ostro zmodyfikowałeś/"zbeszcześciłeś " w PE X :P Mogę się mylić, bo na pewno nie jest to jpg prosto z puchy. Za ładne Twarz jak tapeta a gdzie pory ? Napisz coś więcej, jeśli poddałeś modyfikacji, to cóżeś tam uczynił
    Ostatnio edytowane przez serafin1 ; 05-12-2012 o 18:55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wizja Zobacz posta
    klepnięcie jest i porównując z 5d2 nie odczuwam jakiejś wielkiej różnicy w sumie. Może jest odczuwalna w porównaniu z czymś, co wali lustrem jak młotkiem
    No to albo mam zepsute Fuji, albo 5DII, bo jeśli chodzi o głośność migawki to jest między nimi przepaść. Canon właśnie wali młotkiem, w połączeniu z dźwiękiem strzelającej gumy od majtek, a Fuji robi "klik"
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb | ig

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serafin1 Zobacz posta
    @ cichy

ale żeś zdjęcie ostro zmodyfikowałeś/"zbeszcześciłeś " w PE X :P Mogę się mylić, bo na pewno nie jest to jpg prosto z puchy. Za ładne Twarz jak tapeta a gdzie pory ? Napisz coś więcej, jeśli poddałeś modyfikacji, to cóżeś tam uczynił
    Lekkie wygładzenie skóry i niewiele poza tym...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    No to albo mam zepsute Fuji, albo 5DII, bo jeśli chodzi o głośność migawki to jest między nimi przepaść. Canon właśnie wali młotkiem, w połączeniu z dźwiękiem strzelającej gumy od majtek, a Fuji robi "klik"
    W sumie trochę racja, ale bardziej jar niż przepaść. Chyba zbyt długo nie używałem 5d2 i porównywałem z pamięci. Aż nagrałem

Tu dźwięk.

(jakimi człowiek pierdołami się zajmuje jak się musi przeprowadzać, dżizz )
    konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Domyślnie

Czy istnieje taki wyzwalacz do lamp studyjnych który działa z X-E1?

Domyślnie

chociażby PocketWizard Plus II , albo Flashwave III system:
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Czy on ma taką stopkę jak nikon?

Domyślnie

To przecież stopka ISO. Każdy zadziała, inaczej po co by się silili na dopasowanie do standardu?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

problemy tylko mogą być jak będziesz chciał być "kreatywny"...
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hostman22 Zobacz posta
    problemy tylko mogą być jak będziesz chciał być "kreatywny"...
    Żeby być kreatywnym, system musi rozumieć coś więcej niż zwarcie gorącego pinu z masą, które odpala lampę. I tak o ile na poprzednie pytanie odpowiedź brzmi "każdy", to na to brzmi "prawie żaden"
    Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 08-12-2012 o 13:48

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Strona 14 z 74 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów