Close

Strona 34 z 364 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 3638

Wątek: co pijecie?

OlgaMoket
    Gość

Domyślnie

Z racji tego, że wieczory są coraz chłodniejsze przerzuciłam się na grzane wino z kawałkiem pomarańczy i imbiru - pychotka!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OlgaMoket Zobacz posta
    przerzuciłam się na grzane wino z kawałkiem pomarańczy i imbiru - pychotka!
    Popieram... Wczoraj w Niemczech wypiłem sobie dwa kufelki ich specyfiku "Glühwein" na rozgrzewkę, normalnie miód malina
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zetec Zobacz posta
    A specjal nadal jest sprzedawany do połowy PL. Taka polityka firmy...
    Tzn. gdzie jest ta połowa? Piłem to piwo na pomorzu jak i na Lubelszczyźnie.

Domyślnie

Oficjalnie od Szczecina po Białystok i do Torunia Bydgoszczy. A nie oficjalnie to i na Śląsku się napijesz!
    Ja sam jak jadę na południe to wiozę z jedną zgrzewkę

Wysłane z mojego GT-N7100
    D600 , N50/1,4 , , To16-28/2,8 , N24-70/2,8 , N28-300 , S70-200/2,8 , N70-300, S150-500 , itd...

Ludzie marzą o Aniołach, ja miałem jednego Krabbika w ramionach...

Domyślnie

Tak samo jak zloty lech pils niby tylko w wielkopolsce dostepny, a kupic mozna juz w calym kraju
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Pragnę przestrzec szanownych forumowiczów przed promowaną aktualnie (za 29.90 zł) whisky o nazwie GOLD BARREL firmowaną przez STOCKa. Nie jestem szczególnym znawcą ale płyn pachnący i smakujący jak zagrzybiona, zapleśniała piwnica w której zdechło kilka gryzoni to właśnie GOLD BARREL. Przestrzegam z sympatii dla tego forum. Właśnie to piję ... ehhhhh chyba skończę na III drinku bo trauma niesamowita .... Szkoda kasy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIKOLAY Zobacz posta
    Pragnę przestrzec szanownych forumowiczów przed promowaną aktualnie (za 29.90 zł) whisky o nazwie GOLD BARREL firmowaną przez STOCKa. Nie jestem szczególnym znawcą ale płyn pachnący i smakujący jak zagrzybiona, zapleśniała piwnica w której zdechło kilka gryzoni to właśnie GOLD BARREL. Przestrzegam z sympatii dla tego forum. Właśnie to piję ... ehhhhh chyba skończę na III drinku bo trauma niesamowita .... Szkoda kasy.
    29.90? Ale to za 10 ml chyba?

Domyślnie

Spokojnie. Nie jestem takim wyrafinowanym i niestety zamożnym konsumentem jak kolega powyżej. To badziewie Gold Barrel kosztuje 29,90 za 0,7 litra ... ale takiej sikawce pt. Queen Margot z Lidla nie sięga nawet do dolnej naklejki. Obrzydlistwo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIKOLAY Zobacz posta
    Spokojnie. Nie jestem takim wyrafinowanym i niestety zamożnym konsumentem jak kolega powyżej. To badziewie Gold Barrel kosztuje 29,90 za 0,7 litra ... ale takiej sikawce pt. Queen Margot z Lidla nie sięga nawet do dolnej naklejki. Obrzydlistwo
    Bez przesady z tym konsumentem. Oczywiście jestem smakoszem i lubię dobre, ale pijam też tanie, tylko, że 29,90zł za 0,7 to też już nie jest wg mnie segment tych tanich. Nazwa bardzo chwytliwa, to fakt, ale chyba w tym przypadku lepiej kupić coś znanego za 35-50 zł.

Aż z ciekawości wpisałem w google i ... http://alkohole.sqa.pl/gotowe_alkohole/32/
    część komentarza: "No proszę przestańcie - nabyłem właśnie 0,7 l za mniej niż 21 zł(promocja)." McDonalds jest droższy

I opis tej whiskey
    "Amerykańscy gorzelnicy od lat mieli swoje wyjątkowe i sekretne sposoby przygotowania beczek do leżakowania. Wybierali najlepsze i najświeższe dębowe drewno, a następnie opalali je od środka. To głównie od beczek zależała jakość końcowego trunku. Aby wyróżnić najlepsze beczki, malowali ich wieka - najlepsza jakość oznaczana była kolorem niebieskim oraz złotym. Do tej tradycji nawiązują nazwy nowych produktów - Blue Barrel i Gold Barrel."
    Ostatnio edytowane przez Sendilkelm ; 04-12-2012 o 18:06

Strona 34 z 364 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484134 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów