Z racji tego, że wieczory są coraz chłodniejsze przerzuciłam się na grzane wino z kawałkiem pomarańczy i imbiru - pychotka!
Szukaj
Z racji tego, że wieczory są coraz chłodniejsze przerzuciłam się na grzane wino z kawałkiem pomarańczy i imbiru - pychotka!
;O
Oficjalnie od Szczecina po Białystok i do Torunia Bydgoszczy. A nie oficjalnie to i na Śląsku się napijesz!
Ja sam jak jadę na południe to wiozę z jedną zgrzewkę
Wysłane z mojego GT-N7100
D600 , N50/1,4 , , To16-28/2,8 , N24-70/2,8 , N28-300 , S70-200/2,8 , N70-300, S150-500 , itd...
Ludzie marzą o Aniołach, ja miałem jednego Krabbika w ramionach...
Tak samo jak zloty lech pils niby tylko w wielkopolsce dostepny, a kupic mozna juz w calym kraju![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Pragnę przestrzec szanownych forumowiczów przed promowaną aktualnie (za 29.90 zł) whisky o nazwie GOLD BARREL firmowaną przez STOCKa. Nie jestem szczególnym znawcą ale płyn pachnący i smakujący jak zagrzybiona, zapleśniała piwnica w której zdechło kilka gryzoni to właśnie GOLD BARREL. Przestrzegam z sympatii dla tego forum. Właśnie to piję ... ehhhhh chyba skończę na III drinku bo trauma niesamowita ....Szkoda kasy.
Spokojnie. Nie jestem takim wyrafinowanym i niestety zamożnym konsumentem jak kolega powyżej. To badziewie Gold Barrel kosztuje 29,90 za 0,7 litra ... ale takiej sikawce pt. Queen Margot z Lidla nie sięga nawet do dolnej naklejki. Obrzydlistwo![]()
Bez przesady z tym konsumentem. Oczywiście jestem smakoszem i lubię dobre, ale pijam też tanie, tylko, że 29,90zł za 0,7 to też już nie jest wg mnie segment tych tanich. Nazwa bardzo chwytliwa, to fakt, ale chyba w tym przypadku lepiej kupić coś znanego za 35-50 zł.
Aż z ciekawości wpisałem w google i ... http://alkohole.sqa.pl/gotowe_alkohole/32/
część komentarza: "No proszę przestańcie - nabyłem właśnie 0,7 l za mniej niż 21 zł(promocja)." McDonalds jest droższy
I opis tej whiskey
"Amerykańscy gorzelnicy od lat mieli swoje wyjątkowe i sekretne sposoby przygotowania beczek do leżakowania. Wybierali najlepsze i najświeższe dębowe drewno, a następnie opalali je od środka. To głównie od beczek zależała jakość końcowego trunku. Aby wyróżnić najlepsze beczki, malowali ich wieka - najlepsza jakość oznaczana była kolorem niebieskim oraz złotym. Do tej tradycji nawiązują nazwy nowych produktów - Blue Barrel i Gold Barrel."
Ostatnio edytowane przez Sendilkelm ; 04-12-2012 o 18:06
Skontaktuj się z nami