Szukaj
Jedno z moich ulubionych:
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Zdjecie wykonane przez: Chimpaction
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Wlasnie popijam, z cola idzie przelknac :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
zapalenie zatok - antybol - całkowita abstynencja![]()
To brzmi jak wyrok... dla twojej watroby.
Pożalę sie Wam i od razu pytanie zadam.
Smakoszem nie jestem i ostatnio z drinkow upodobalem sobie niezbyt kosztowny zestaw Johny Walker Red Label + Cola.
Ostatnio zaszalec chcialem i Jacka Danielsa probowalem ale za chol... mi to podejsc nie chcialo. Slodkie to jakies i niesmaczne, ze az sie po jednym drinku strulem.Tez tak macie czy to ze mna cos nie tak?
Wystukane na telefonie. Sorry za brak polskich liter.
D7000, N18-105 (bez AF), N35 f/1.8, SIGMA 28-80 macro II, T60 Macro f/2.0...
Kukurydzianka ma specyficzny smak. Na początku też mi nie podeszła, teraz Bourboniki łykam z dziką rozkoszą. Nie bez powodu Kubuś jest najpopularniejszą gorzałą świata.
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 08-12-2012 o 22:10
Mieszkam w szkocji i powinienem sie lubowac w ich Single Malt, ale... nie podchodzi mi napoj spirytusowy za chiny. Za to ich ALE to poprostu poezja, ale tez nie kazdy. Mieszkam 300m od Browaru Caledonian i zapach mam, brzeczki, codziennie wieczoremO rozkoszy!
Rozmiłowałam się ostatnimi czasy w cydrze. Pyszna sprawa.
Skontaktuj się z nami