No oczywiście, że lepiej ... Poszedłem do sklepu po coś zupełnie innego .... a dałem się namówić na taki tani szajs ... Zwyczajnie przestrzegam !!
Szukaj
No oczywiście, że lepiej ... Poszedłem do sklepu po coś zupełnie innego .... a dałem się namówić na taki tani szajs ... Zwyczajnie przestrzegam !!
20 dolców i też się togo pić nie da
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
No a ja właśnie się przymierzam do Jack'a Honey, żeby zobaczyć co to w ogóle jestDużo osób polecało jak byłem w Jastrzębiej Górze, ale wolałem próbować inne rzeczy.
Chociaż za likierami to nie przepadam, aż tak.
Jak ktoś lubi whiskey, ale nie lubi jej smaku, to polecam Irish Mist
Bardzo fajne jako podstawa drinków, ale można też bez dodatków.
zgadza się - irish Mist polecam - miałem dwie butle i obydwie od kolegi wyżejSmakowe niesamowicie
I aby złamac ten wstretny alkoholowy trend jaki sie tu zapanoszył - ja piję mlekoCo prawda zagryzam je mandarynkami i mam juz pewne obawy o mój zołądek - no ale raz się żyje
![]()
To Irish Mist wcale nie takie tanie, jak na taki trunek (w Jastrzębiej Górze - http://www.sklep-domwhisky.pl/gatunk...-07-p-812.html).
Na lotniskowej wolnocłówce w Dublinie kosztuje OIDP 18 euro za 0,7 l. Jeszcze niedawno w ogóle tego w Polsce kupić nie można było.
Skontaktuj się z nami