Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

Trochę przyczepię się do nóg w pozie siedząco-opierającej się ale ogólnie sesja pozytywne wrażenia wzbudziła we mnie

Domyślnie

Dzieki za wszystkie podpowiedz, uwagi i komentarze
    Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    1 mi sie podoba - choc to typ oświetlenia który zbytnio mnie nie kręci - ale panie to uwielbiają
    Co do reszty to mam tylko jedną uwagę - o ile nie specjalnie naciskam na tego typu elementy w takich zdjęciach to tutaj upierałbym się żeby nie zakrywać bielizny sukienką. To wydłużyłoby nogę , a "górę" modelki też bym starał sie odchylić do tyłu
    1 inspirowana pewnym setupem oświetleniowym
    nie bardzo rozumiem sugestie dot sukienki - na żadnym zdjeciu Roksana nie miała sukienki... pewnie chodzi o bluzkę

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    ojjjjj te buty jak KLOCKI które wyglądają jakby ważyły 5kg => foto 4,5 => z naciskiem na 4, kawał grubej "dechy" na stopie
    Niepotrzebnie Pani na siłę chce być wysoka ;/ Bo jest piękna i zepsuła kadry tymi butami moim zdaniem. (jeszcze jakby na co dzień w nich chodziła to okej, ale tutaj ona przecież na nich ledwo stoi, znaczy na każdej fotce się opiera o coś, bo by moim zdaniem 10m w nich nie przeszła, a na fotkach to widać)

1=> prześwietna (może dlatego, że butów nie widać)

Gratuluję, bo kadrowo i obróbka świetna !!!
    dzięki - a co do butów - Roksana biegała w tych butach cały czas - mozę na niektórych kadrach jest lekkie wrażenie ciężkości tych butów - ale uwierz nie miała żadnego problemu z poruszaniem się w takich wysokich obcasach

Cytat Zamieszczone przez J4R Zobacz posta
    no po poczytaj z sensem

Na 1 nie podoba mi się cięcie wzdłuż ręki (góra) i cięcie łokcia (dół). Ładnie kolory i GO.
    Na 2 przez ustawienie aparatu względem auta wygląda ono jakby miało panę. Ręce tak samo ułożone jak na jedynce. Dziwnie się odbiera takie powielenie. Drzwi auta mogłeś zamknąć.
    Na 3 nie mogę się oprzeć wrażeniu, że modelka wygląda jakby siedziała na toalecie.
    Na 4 dziwna poza. Jeśli taką chciałeś to ok.
    Na 5 zgrabnie i centralnie.
    dzieki za wszystkie rady dotyczące kadrowania

Cytat Zamieszczone przez sztefanek Zobacz posta
    Tło na tak, tylko dlaczego modelka drapie się po głowie?
    hmmmm - nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie - a tak poważnie - nie drapała sie po głowie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    Zdjęcia bardzo fajnie zaświecone i obrobione. Kadry jak i pomysł sesji na plus.
    Podoba mi się
    Jedynie co mi przeszkadza to ta kołowa obwódka od flary.
    I brakuje mi zdjęc na których było by widac jeszcze bok autka
    dzieki ta flara ogólnie jest troche tandetna....
    co do kadrów z autem z boku - mieliśmy trochę kłopot z ustawianiem samochodu - częsc warsztatu była lekko skompana w słońcu

Cytat Zamieszczone przez Travis6Strong Zobacz posta
    nr. 3 lub 5 widziałbym na okładce jakiegoś magazynu dla zmotoryzowanych
    dzieki

Cytat Zamieszczone przez element07 Zobacz posta
    pomysl super, modelka ladna, kolory zywe Jest ok
    dzieki

Cytat Zamieszczone przez aikidudi Zobacz posta
    mnie się bardzo podoba. gratuluje pomysłu i wykonania
    dzieki

Cytat Zamieszczone przez galaza Zobacz posta
    IMO przez zastosowanie dosyć płaskiego światła na 2 i 3 osiągnąłeś dziwny skrót postaci i niestety modelka wyszła nieatrakcyjne
    dzieki za uwagę

Cytat Zamieszczone przez RAFAL_PAWLEWICZ Zobacz posta
    Trochę przyczepię się do nóg w pozie siedząco-opierającej się ale ogólnie sesja pozytywne wrażenia wzbudziła we mnie
    dzieki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów