Close

Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 154

Wątek: E-palenie...

Domyślnie

Osobiscie plecam e-papierosy jako mniejsze zlo.
    Od poczatku 2012 roku nie pale normalnych papierosow (po 20 latach palenia, i paru nieudanych rzucaniach). Dzieki mojemu reo mini i czasami lavatube nie mialem zadnej ochoty na narmalnego paierosa gdzie musze wspomniec ze moja praca jest extremalnie stresujaca i nie chwalac sie przy chorych cenach fajek i odliczenie poczatkowej manii kupowania roznych e-papierowsow oszczedzilem powiedzmy na ponad polowe d800e w ciagu 10 miesiecy
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kzkzg Zobacz posta
    Na razie zakupilem 15 roznych smakow od e-dyma, 20ml za 10zl starcza mi na tydzien, sporo kapusty zostaje w kieszeni

Jakich macie ulubionych producentow olejkow?
    Przepłacasz , można o wiele taniej palić e-fajka

Ja popalam TO mieszając z TYM
    |sprzęt dostarcza firma Nikon & Sigma|

Domyślnie

Bez przesady ze przeplacam, na razie nie widzialem tanszych gotowych liquidow. Czytalem juz troche o mieszaniu i pewnie kupie baze DNB przy nastepnym zamowieniu, ale nie powiem zeby mi sie jakos specjalnie do tego spieszylo. Na razie mam zapas gotowcow na jakies 2 miesiace
    .

Domyślnie

a ja mam pytanie do posiadaczy
    czy da się normalnie zaciągnąć efajkiem ?
    mam na testach janty DURA , przeleżał z rok w szafie u teścia i tak sobie go pociągam, ale jak dla mnie efekt jest mierny, na co dzień truję się analogowymi westami ajsami więc zakupiłem liquida mentolowego niby coś tam czuć niby pachnie ale słabizna taka że jestem zawiedziony.
    I teraz dylemat czy to wina samego sprzętu ( jest to wersja z gąbeczką nasączaną) czy też cała ta zabawa tak wygląda.
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

wina sprzętu

Domyślnie

tak tez właśnie dumam, niby kupiłem najcięższy kaliber liquidu a tu lajcik jak kiedyś R1 były ...
    ale co bawić się w ratowanie tego czy od razu coś nowego od kitajców brać ?

Domyślnie

od kitajców to zapomnij

poczytaj sobie np TU

Domyślnie

byłem tam byłem ale ..
    jak widzę te nowe wynalazki z szklanymi baniakami na liquid do tego wielkości dobrego cygara to trochę strach z tym w samochodzie się pokazać a co dopiero przy ludziach w pabie wyjąc...
    ten zestaw co mam jest bardzo dyskretny czarny wielkości zwykłego fajka i to by mi pasowało a nie cyber-szisza błyskająca w rytm muzyki ...

Domyślnie

coś za coś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bart1 Zobacz posta
    a ja mam pytanie do posiadaczy
    czy da się normalnie zaciągnąć efajkiem ?
    (...)
    Da się tak, że kolana miękną i szumi między uszami

Popróbuj Janty eGo i jego klony, z clearomizerami, nie warto wchodzić w watki i tanki działające na zasadzie przebicia kartridża.

Nie mówiąc już o fajkach na HV - High Voltage

Jakby co, to pytaj - przeszedłem przez 11 modeli, z półroczną przerwą i powrotem do śmierdziuchów, w sumie 3 lata e-dymam...

Cytat Zamieszczone przez bart1 Zobacz posta
    byłem tam byłem ale ..
    jak widzę te nowe wynalazki z szklanymi baniakami na liquid do tego wielkości dobrego cygara to trochę strach z tym w samochodzie się pokazać a co dopiero przy ludziach w pabie wyjąc...
    ten zestaw co mam jest bardzo dyskretny czarny wielkości zwykłego fajka i to by mi pasowało a nie cyber-szisza błyskająca w rytm muzyki ...
    Jeśli chcesz porządnie podymać, to nie ma co wchodzić w maleństwa. Duża faja daje większą fraję. Obcy ludzie dziwnie sie gapią, ale ja mam to w nosie, nie ma co się przejmować, ich problem jak w zimie muszą iść z pubu na dwór albo do wędzarni

Jeśli chcesz, to poszukam Ci czegoś małego, wieczorem popatrzę...
    Ostatnio edytowane przez pilon ; 09-11-2012 o 18:45
    Pozdrawiam, Kuba

Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów