Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49
    Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kyle Zobacz posta
    ...
    A propozycja "laptop za 2,5K", jako komputer dla gracza ma coś wspólnego ze zdrowym rozsądkiem?
    A nie, skoro na tej konfiguracji i po podpięciu zewnętrznego monitora z powodzeniem uruchomi na nim najnowsze tytuły?

edit:
    I wiele, wiele innego oprogramowania użytkowego.
    Nie zapominając o mobilności zestawu.
    Ostatnio edytowane przez Johanan ; 24-10-2012 o 10:54
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Crysis 2 to nie Crysis 1. Moja GTX260 SOC po prostu umiera (temperatury) przy ultra w crysisie 2 a nie daje super wynikow. Niewiele trzeba zejsc z tego zeby pograc, ale troche trzeba.
    To pewnie miałem zwidy... Co do temperatur, ja stosuję EVGA PrecisionX, darmowy programik w którym super dostroisz sobie prędkości wiatraków do temperatur, grając we wcześniej wymienione gry na full hd i max detalach raczej nie przekraczam 75 stopni nigdy, jest głośno bo wiatraki chodzą na 70% ale ja nie grywam w ciszy więc są one słabo słyszalne jak dla mnie, za to karta pożyje dłużej.

Do autora, jak wywalasz grafikę to weź 8GB ramu zamiast 4, i zamiast celerona wsadź i3/i5. Ot cała filozofia.
    ;]

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    nie dla gracza, a dla mlodego gracza (<10 lat). Po drugie te 1000zł to na podzespoly wymienione w pierwszym poscie, ktorego zapewne nawet nie przeczytales...
    No to Cię PRZEPRASZAM, bo skojarzyłem ten wątek z tym, gdzie ktoś pisał, że nie uda mu się od babci więcej wyciągnąć i stąd cały ten ambaras.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aeon88 Zobacz posta
    Do autora, jak wywalasz grafikę to weź 8GB ramu zamiast 4, i zamiast celerona wsadź i3/i5. Ot cała filozofia.
    troche Kyle namieszal z linkiem do testow nowych AMD
    nie czytalem dokladnie, ale wyglada to bardzo ciekawie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    No to Cię PRZEPRASZAM, bo skojarzyłem ten wątek z tym, gdzie ktoś pisał, że nie uda mu się od babci więcej wyciągnąć i stąd cały ten ambaras.
    przeprosiny przyjete

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dla porządku i podsumowania, wrzucę tu jeszcze testy dla obydwu GPU, będących na pokładzie laptopa, do którego podałem linka:

http://www.notebookcheck.pl/NVIDIA-G...M.64588.0.html
    http://www.notebookcheck.pl/Intel-HD...0.69569.0.html
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

A nie, skoro na tej konfiguracji i po podpięciu zewnętrznego monitora z powodzeniem uruchomi na nim najnowsze tytuły?

edit:
    I wiele, wiele innego oprogramowania użytkowego.
    Nie zapominając o mobilności zestawu.
    laptop dla gracza to dopiero g75.
    najnowsze tytuly uruchomisz i na hd3000 tylko z jakim skutkiem...

w takiej kwocie to imho tylko AMD APU.
    d70s + N18-70 + N55-200

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    ...
    najnowsze tytuly uruchomisz i na hd3000 tylko z jakim skutkiem...
    ...
    W sumie całkiem niezłym, jeśli rzeczywiście przeanalizowałeś wyniki z linków powyżej.

Wcale niekonieczny jest od razu chip 7970M Crossfire, czy GTX 680M, by sobie pograć w najnowszą gierkę.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

W sumie całkiem niezłym, jeśli rzeczywiście przeanalizowałeś wyniki z linków powyżej.

Wcale niekonieczny jest od razu chip 7970M Crossfire, czy GTX 680M, by sobie pograć w najnowszą gierkę.
    Za 2599zł to kupię:

-proc
    -płyta
    -ram
    -grafika
    -zasilacz
    ... który wciąga tego laptopa co zaproponowałeś nie powiem czym i "wydala" też nie powiem czym

Domyślnie

No.. to zalezy co kto oczekuje i co to jest niezly skutek. Niektorzy graja w BF3 na i3 + GTX260... Raz sprobowalem, dziekuje, dobranoc.
    d70s + N18-70 + N55-200

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kyle, widzisz, wszystko zależy od podejścia.

Dla mnie komputer powinien być maszynką wydajną, ale nigdy nie zależało mi na najwydajniejszej grafice, ponieważ niezwykle rzadko grywam w gierki.

Zwyczajnie nie mam na to czasu, a nawet jeśli go mam, to mam poczucie straty, gdy marnuję go na tak błahe głupotki.

Wolę odrobić zaległości w lekturze, niż biegać po kolejnych mapach i mordować pierdyliony wyimaginowanych wrogów.

... ale skoro powiadasz, że jesteś w stanie w tej cenie złożyć komputer, który, jak to elegancko zauważyłeś, spożyłby wskazanego przeze mnie laptopa na przekąskę, to powiedz mi, czy to Ty w domu, w którym mieszkasz płacisz za EE, czy robią to za Ciebie rodzice?

Bo ja, choć niby stać mnie by płacić, wolę, gdy rachunki za EE mieszczą się w granicach normy.
    Medice, cura te ipsum.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów