tylko z obiektywem wchodzi w grę, a z drugiej strony, taki uniwersalny też by się przydał, czemu nie
Szukaj
tylko z obiektywem wchodzi w grę, a z drugiej strony, taki uniwersalny też by się przydał, czemu nie
Taka ciemnica...
![]()
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
1100 za d80 z przebiegiem 20k
dalej nie wiem czy brać
Rzuc moneta?
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
dokładnie na taką odpowiedź czekałem, wielkie dzięki!
ale ja mowie naprawde calkiem serio, zobacz co wypadnie, co bys nie wybral, bedzie ok.. nie spodziewaj sie ze d80 + kit, bedzie jakas rewelacja.. d80 ma jakies 6 lat, dzisiejsze aparaty, robia niebo, a ziemia, zeby to porownywac.. na dodatek z kitem.. czy kupisz stalke jakas np. 35 1.8?
I co bedziesz fotografowal?
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
na razie, kit, później go sprzedam, dołożę i wezmę 50 1.8D
o ile dobrze pamiętam jest H1 H2 itd.
Skontaktuj się z nami