Witam, czy opłaca się kupić za 850zł D80 w przebiegiem 10k i w stanie idealnym za tą sumę?
Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Szukaj
Witam, czy opłaca się kupić za 850zł D80 w przebiegiem 10k i w stanie idealnym za tą sumę?
Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Jeżeli przebieg faktyczny i stan idealny - z pełnym kompletem pudełko itp. to się opłaca !
Nikon D80 + grip | N 18-105 VR | N 35 f/1.8 | SB-900 | i dodatki
1. Jeśli ma się tylko opłacać - to bym brał.
2. Jeśli miałbym go używać - to zależy:
- do krajobrazów na przejażdżki rowerowe -> bym brał
- do reporterki - nie bardzo
Miałem, sprzedałem - nie po to by go nadal mieć.
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
używany byłby do portretów, karjobrazów z obiektywem 50mm 1.8
http://nikon.pl/pl_PL/product/nikkor...1-8d-af-nikkor
Akurat ten aparat z tym obiektywem bardzo się lubią - lato, zima -> współpraca perfekcyjna (z moim D700 już tak ładnie nie jest).
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Pewnie, że się opłaca...do ISO800 znośnie ale można zawsze zaopatrzeć się w lampę.
Czemu nie do reporterki?
A ja jako użytkownik również polecam bardzo ten sprzęt. Nadmienię tylko, że przebieg tutaj nie jest ważny. Zapewne za jakiś czas ten aparat Ci zwyczajnie padnie. Wnioski wyciągam z bardzo aktywnego wątków o błędzie ERR w D80 i po rozmowie z serwisantem. Kwestia tylko tego kiedy, mnie padł D80 w czasie wakacji. Skorzystałem z pomocy na tym forum i znów działa dalej, ponoć przed nim jeszcze dziesiątki tysięcy.
Jak możesz zbij jeszcze cenę wspominając o słynnej usterce, bo pewnie kiedyś z 20% tej ceny doinwestujesz. Mojemu kumplowi się udało, do dziś trzaska foty tym sprzętem. Szczęściarz![]()
D80 + Sigma 17-70/2.8-4.5 + SB-700 | http://www.flickr.com/photos/anghan/
To już zależy co kto uważa za "znośnie".do 1600
Ja szumy generowane na ISO1600 w D80 lubię jednak jest to już naprawdę dość mocno rzucające się w oczy ziarno...
chyba jednak zacznę rozglądać się za D90, może stanieje do grudnia chociaż trochę.
Skontaktuj się z nami