Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 65

Wątek: Polska - Anglia

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    jeden dzien czlowiek nie wlaczy radia ani TV a tu takie jaja, patrz Pan...
    Ale Ci dwaj co uciekali przed ochroniarzami byli najlepsi
    W pełni się zgadzam, to był jedyny pozytywny akcent wczorajszego wieczoru, i chwila rozrywki dla kibiców, chociaż tyle dostali.
    Niestety, ktoś się bardzo przejął całą sytuacją, i ci dwaj zostaną pociągnięci do odpowiedzialności, tak jakby to był największy skandal tego, jakżeż pamiętnego dnia. I o ile zazwyczaj jestem za tym, aby takich oszołomów karać jak najsurowiej, o tyle wczoraj ta sytuacja i zachowanie tych dwu wynikały bezpośrednio z powodu tego, co się tam działo, a za co prawdopodobnie (jak zwykle zresztą) nikt nie odpowie. Jeżeli o mnie chodzi, to w nagrodę dałbym im wejściówki na wszystkie mecze eliminacji, także te wyjazdowe, zasłużyli sobie.
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    W pełni się zgadzam, to był jedyny pozytywny akcent wczorajszego wieczoru, i chwila rozrywki dla kibiców, chociaż tyle dostali.
    Niestety, ktoś się bardzo przejął całą sytuacją, i ci dwaj zostaną pociągnięci do odpowiedzialności, tak jakby to był największy skandal tego, jakżeż pamiętnego dnia. I o ile zazwyczaj jestem za tym, aby takich oszołomów karać jak najsurowiej, o tyle wczoraj ta sytuacja i zachowanie tych dwu wynikały bezpośrednio z powodu tego, co się tam działo, a za co prawdopodobnie (jak zwykle zresztą) nikt nie odpowie. Jeżeli o mnie chodzi, to w nagrodę dałbym im wejściówki na wszystkie mecze eliminacji, także te wyjazdowe, zasłużyli sobie.
    Niestety zamiast wejściówek mogą dostać karę 5tys. zł albo do 3 lat pozbawienia wolności...
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dorian Zobacz posta
    Niestety zamiast wejściówek mogą dostać karę 5tys. zł albo do 3 lat pozbawienia wolności...
    No niestety, takie chore podejście, ale jest dla nich cień nadziei
    http://ofsajd.onet.pl/newsy/plywales...3,artykul.html
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dorian Zobacz posta

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html

Domyślnie

ich bieg po murawie to był jedyny pozytyw tego wieczoru na Narodowym. Jedyna rzecz po której pojawił się uśmiech (pozytywny) a nie śmiech z bezsilności, na mojej twarzy i wielu kibiców.
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

m3
    Gość

Domyślnie

To też dobre

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    ich bieg po murawie to był jedyny pozytyw tego wieczoru na Narodowym. Jedyna rzecz po której pojawił się uśmiech (pozytywny) a nie śmiech z bezsilności, na mojej twarzy i wielu kibiców.
    A ja sie nie zgadzam ze to byl jedyny pozytyw tego wieczoru.Takie zachowanie wskazuje na prostackie zachowanie kogos kto cos takiego robi. Pochwalajac takie zachowanie, nastepna raza wybiegnie na plyte 100 ludzi majac swiadomosc ze komus to sie podoba i zaistnieje gdzies tam w mediach.
    Tu gdzie mieszkam takie zdarzenia nie maja miejsca - no ale do wielu rzeczy trzeba dorosnac lubi miec swiadomosc co wypada, a co nie. Jakie zachowania organizatorow - takie widzow - zenada
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 09-01-2013 o 23:42 Powód: NIE STAWIAMY SPACJI PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregter48 Zobacz posta
    A ja sie nie zgadzam ze to byl jedyny pozytyw tego wieczoru.Takie zachowanie wskazuje na prostackie zachowanie kogos kto cos takiego robi. Pochwalajac takie zachowanie , nastepna raza wybiegnie na plyte 100 ludzi majac swiadomosc ze komus to sie podoba i zaistnieje gdzies tam w mediach.
    Tu gdzie mieszkam takie zdarzenia nie maja miejsca - no ale do wielu rzeczy trzeba dorosnac lubi miec swiadomosc co wypada , a co nie .Jakie zachowania organizatorow - takie widzow - zenada
    nie byłeś 16tego na Narodowym to się nie odzywaj. Mówię o konkretnej sytuacji jaka miała miejsce a nie ogólne wbieganie na murawę podczas meczu itp. nie zmokłeś jak pies tego dnia, nie czekałeś mokry na mecz, który się nie odbył bo ktoś nie wcisnął guzika od dachu. Nie musiałeś kombinować sobie nieprzewidzianego noclegu o północy. Oczywiście, są hotele. Nie musiałeś martwić się o swoją pracę następnego dnia, co powie szef gdy nie przyjdę do pracy itp? oczywiście można wziąć wolne, jak się je ma. Jeden jedyny pozytyw tego dnia jaki mnie spotkał to ci 3 kibice biegający po murawie. Nic więcej.
    a resztę kibiców którzy wbiegają PODCZAS MECZU na boisko potępiam. Bo psują widowisko. A jedyne widowisko jakie widziałem 16 to właśnie ci kibice. a że meczu nie było, wbiegli po decyzji że meczu nie będzie (wiadomo było że go nie będzie, nie trzeba było czekać na oficjalną decyzję) to sobie pobiegali i tyle.
    inny OT, angielska federacja poczuła się jakoś "winna" (to za dużo powiedziane) i tych kibiców którzy musieli wracać do kraju 16 zaprosi na treningi kadry Anglii i chyba coś tam z biletami załatwi na mecze (niech ktoś potwierdzi). I to jest kultura. A u nas będą teraz tygodniami szukać winnych bo w Polsce nie ma zasad. Winny się nie znajdzie! Dziś słyszałem w TV że zwrotów pieniędzy nie będzie. Kibica w Polsce się nie szanuje. Nawet tego z kartą klubu PZPN, bo zwykły zjadacz chleba bez karty na mecz nie kupi biletu. ot i tyle.
    A sztywne trzymanie się zasad to głupota w niektórych sytuacjach. I tyle. Oprócz prawa i przepisami dobrze jest się kierować zdrowym rozsądkiem bo przez to wszystko najwięcej traci zwykły kibic.

gregter48- skoro Ci tak dobrze tam gdzie jesteś, taki raj i porządek to czemu zajmujesz się sprawami w Polsce? po co zaprzątasz sobie tym głowę? przecież w Polsce to taka żenada...
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów