Wypowiadam sie, bo przezylem w tym kraju 40 lat i jest mi on bliski chocby dlatego ze mam tam rodzine, przyjezdzam na urlopy i mam nadzieje ze kiedys skoncza sie te ustawki kibicow na bitwy meczowe i pomeczowe, z ktorych drwi caly swial, sytuacje jak na "Narodowym basenie", ludzie zaczna zyc godnie nie od pierwszego do pierwszego, skonczy sie kiedys walka o wladze nie majaca na uwadze potrzeby ludzi w wiekszosci przypadkow,tragedie dzieci bedace pod opieka nieodpowiedzialnych za ich los rodzicow, narodowa tragedia (tradycja) ktorej na imie alkohol, sytuacji gdzie ktos traci dorobek zycia bo dzialaja tacy jak Amber Gold i nie ma winnych i wiele innych r zeczy i zeby ludzie zaczeli sie do siebie usmiechac w naturalny sposob.
Trzeba pozyc gdzies indziej, zeby zrozumiec ze mozna zyc inaczej niz tak jak opisalem, choc nigdzie nie jest idealnie, ale jakze inaczej.
Moze takie a nie inne spojrzenie za zagadnienie ma wplyw moj wiek, bo z wiekiem nabiera sie innego spojrzenia na otaczajacy nas swiat, oraz na to jak zyc aby byc szczesliwy, i miec szacunek do innego czlowieka.
Nie zamierzam cie przekonywac o moich racjach, ale zycze ci wiecej usmiechu na codzien i prosperity w codziennym zyciu.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami