Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 65

Wątek: Polska - Anglia

Domyślnie

Jakby mi ktoś opowiadał co się stało to bym nie uwierzył...
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Jakby mi ktoś opowiadał co się stało to bym nie uwierzył...
    Własnie. Dowiedziałem się zaraz po treningu, ktoś zadzwonił. Myślałem, że mnie wkręcają...
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

I pomyśleć, że są tacy którzy twierdzą, że football i wszystko co z nim związane, to najnudniejsza rzecz na świecie. A tu taki ubaw
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

I pomyślałby kto, że Anglikom deszcz przeszkadza...
    Pursue happiness with diligence

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

No, to też zabawne Szkoda tylko tych kibiców co na stadionie byli, im pewnie do śmiechu nie było. Chociaż z drugiej strony, wzięli udział w jednym z większych kabaretów ostatnich lat, kiedyś będą o tym wnukom opowiadać.
    Tylko kto im w to uwierzy
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

"Decyzja na temat biletów i uczestnictwa kibiców w środowym spotkaniu zostanie podjęta wkrótce. Gorący apel do kibiców, aby trzymali wejściówki i ich nie wyrzucali. Trudno powiedzieć coś na temat ewentualnych roszczeń. Oczywiście jest zagrożenie, że spotkanie odbędzie się przy pustych trybunach. Zobaczymy, co powiedzą przedstawiciele policji. Wszystko okaże się wkrótce."
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    I pomyśleć, że są tacy którzy twierdzą, że football i wszystko co z nim związane, to najnudniejsza rzecz na świecie. A tu taki ubaw
    Marco Pantani powiedział: „Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem...” W stosunku do piłki kopanej powiedzieć by można że: nawet najlepszy piłkarz jest wciąż tylko wyżelowanym gwiazdorem
    ...

Domyślnie

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

No i wreszcie jakiś pożytek z tej piłki, pośmiać się można.

Domyślnie

Szczerze się dziwie, że jest jeszcze tylu amatorów polskiej piłki, szczególnie w wykonaniu polskiej reprezentacji.
    Praktycznie co mecz to jakaś kompromitacja, we wszystkich możliwych wydaniach.
    nic...

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów