Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: COD-MW3 - wtf?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal1993 Zobacz posta
    Gry FPS na konsoli to jakaś masakra. Podziwiam ludzi którzy potrafią grać w FPS'y za pomocą pada z analogami. Dla mnie jest to nierealne i pada mogę używać do FIFY ewentualnie jakiś wyścigów, przy FPS'ach musi być mysz!
    Tydzień masakry reszta przyjemności...

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Ja kiedyś grałem w America's Army. Kiedyś tzn jakiś 8 - 9 lat temu. Zaczynałem od wersji 1.5. Teraz jest któraś tam z kolei i bardzo wymagająca. Tam wszelkich oszustów i kombinatorów tępiono jak zarazę i to skutecznie. Jak ktoś lubi takie gry to polecam, chociaż nie wiem jak wygląda obecna wersja.
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psycholog Zobacz posta
    Ja kiedyś grałem w America's Army. Kiedyś tzn jakiś 8 - 9 lat temu. Zaczynałem od wersji 1.5. Teraz jest któraś tam z kolei i bardzo wymagająca. Tam wszelkich oszustów i kombinatorów tępiono jak zarazę i to skutecznie. Jak ktoś lubi takie gry to polecam, chociaż nie wiem jak wygląda obecna wersja.
    AAO 3 to wielka kupa w porownaniu do dwojki. Zawsze znajdzie sie jakas menda ktora uwaza sie za pro gracza z autoaimem wallhackiem czy chocby nawet "bidnym" no recoilem . Dlatego jak ktos lubi, warto zebrac sie w paczke, wykupic swoj serwer bo punkbuster nie wszystkich wylapuje a jak admin jest na serwerze to poziom zabawy wzarasta wprost proporcjonalnie do spadku gimbusow
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    AAO 3 to wielka kupa w porownaniu do dwojki. Zawsze znajdzie sie jakas menda ktora uwaza sie za pro gracza z autoaimem wallhackiem czy chocby nawet "bidnym" no recoilem . Dlatego jak ktos lubi, warto zebrac sie w paczke, wykupic swoj serwer bo punkbuster nie wszystkich wylapuje a jak admin jest na serwerze to poziom zabawy wzarasta wprost proporcjonalnie do spadku gimbusow
    Dawno nie grałem więc nie orientuję się jak jest teraz. W czasach gdy zaczynałem to było naprawdę świetnie. na polskich serwerach zawsze była super atmosfera. Teraz niestety brak czasu, a i nie wiem czy sprzęt by pociągnął.
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Tez juz dawno nie gralem, ale to roznie bywa z tymi hackami itp.
    Pare lat temu zagrywalem sie mocno w Combat Arms (w rankingu europejskim bylem w 2 setce na bodajze 20 tys graczy), mialem swoj team. Gralismy zawsze w 4-5 do tego polaczenie przez skype'a i sie pykalo. Bardzo czesto trafialo sie na serwery z ktorych wywalano nas za oszukiwanie (hackowanie), a prawda byla taka, ze ludzie z malutkim skillem nie potrafili zniesc przegranej, a w szczegolnosci jak sie ich zarzynalo nozem albo saperka.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal1993 Zobacz posta
    Gry FPS na konsoli to jakaś masakra. Podziwiam ludzi którzy potrafią grać w FPS'y za pomocą pada z analogami. Dla mnie jest to nierealne i pada mogę używać do FIFY ewentualnie jakiś wyścigów, przy FPS'ach musi być mysz!
    Też tak myślałełem.. ciąłem sporo w enemyTerritory itp. potem przerwa bo nabawiłem się od myszy zespołu cieśni nadgarstka, po paru latach kupiłem PS3, jakieś CallOfDuty wcześniejsze kupiłem, kontroler w rękę i szok. Taki:

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Przerąbane przez tydzień czy coś koło tego.. a potem coraz więcej skilla i się gra..
    a co najważniejsze - nie ma czitów i na konsoli wszyscy mają równe szanse..
    jak już się w CoD'a nagrałem to kupiłem BF3 - kę - i kolejny szok - "fizyka" zrobiona w BFie w porównaniu do CoD jest genialna.. tzn. trudniej sporo trafić.. działa przyciąganie ziemskie dla pocisków.. jest wiatr przy snajperce itp. rewelka.. - a wszystko na padzie..
    Czerwony agent : 5DmkII|5DmkI|16-35f2.8L|C24f1.4L|C35f1.4L|C85f1.2L|C135f2L|580ExII

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Zgadzam sie z przedmówcą potem gra się z przyjemnością.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
    Nikon D800, Nikon D7000, Nikkor 10.5 mm, Nikkor 35mm 1.8, Nikkor 50mm 1.4G, Nikkor 85mm 1.8G, Nikkor 18-55 VR, Nikkor 24-70 2.8, Nikkor 70-200 VRI,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    Po sporej przerwie postanowiłem polatać z pukawką ....
    Z tego samego powodu po niedługim okresie rozstałem się z MW3, mój syn zresztą też - a był fanem tej gry.
    Bawię się teraz w BF3 chociaż i tu czasem można spotkać "supermena".
    D300s;T11-16; T17-50; N35; N50; N70-300VR; SB-800 +chęci

Domyślnie

Jan też grałem w kilka cod 'ów, ostatniego już nie kupiłem i nie kupię kolejnych.
    Za to bf2 i 3 jak najbardziej.
    Jak się wyjdzie z wprawy i zagra na mapie 64 ludków, to się można zrazić. Na początek lepiej wybierać mapy po 16, 24. Daje to więcej przestrzeni na finezję, jakąś taktykę a nie tylko bazmyślne strzelanie aby przeżyć.
    Kupiłem nawet joystick do latania
    D600
    14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
    28-75,70-210

Domyślnie

Całe szczęście, że zawsze mi brakowało odwagi na odpalenie gry w trybie sieciowym (pewnie jest na to jakiś trzyliterowy skrót) bo bym za nic nie zaczaił o co tam chodzi
    Szczegół, że do tej pory grałem tylko na ZX Spectrum w to co się latało takim samolocikiem nad niebieską rzeką? i potem kilka lat później w Call of duty (najniższy poziom) i BF (ale nie wiem który), ale to na szybszym procku niż w ZX Spectrum
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów