Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Magda

Domyślnie Magda

Namowilem kobiete, zeby przypozowala... w zasadzie to przekupilem, bo tak samo jak ja uwielbia JD

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Stawiam w zasadzie pierwsze kroczki w ustawianiu swiatelek w studio, tak wiec wszelkie uwagi mile widziane

Domyślnie

Ja na oświetleniu studyjnym nie znam się kompletnie. Natomiast w odbiorze (nie zrozum mnie źle) te zdjęcia są takie... kiczowate. Po prostu nie jestem fanką tego typu fotografii. Nie zwracaj za bardzo uwagi na moją wypowiedź. Musiałam to z siebie wyrzucić, ponieważ często spotykam się na tym forum ze zdjeciami wykonanymi w tym stylu...
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

2 i 6 ładne
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

a daczego kiczowate, znaczy w jakim sensie sa kiczowate?

Domyślnie

Na dwójce ta poza taka wymuszona, poza tym już strasznie oklepana. Stylizacja + ten wiatr we włosach jakoś też mi się nie widzą. Jedynie 6. mi się podoba, przynajmniej pod względem kolorów, bo reszta zdjęć, w tym aspekcie, tak średnio, niczym się nie wyróżnia. W 7. ustawienie modelki też mnie przeraża. Nie jestem żadnym ekspertem i nigdy nie będę. Zaznaczam tylko to, co moje kobiece, specyficzne oko widzi. :P
    Ostatnio edytowane przez routine ; 08-10-2012 o 23:15
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Wiec tak... Zacznij moze od portretow. Nie mecz tematu na sile, bo faktycznie wymuszone, nie ustawiaj modelki tylko z nia gadaj, gadaj i gadaj, i pstrykaj. Nienaturalnosc widac odrazu jezeli to nie profesjonalna modelka, lub nie ma w tym kierunku zapedow jak sam napisales... Widac ze chiales odrazu za wiele.. Skup sie najpierw na jedny swietle i kroczkami do przodu... Obrobka pozostawia naprawde wiele do rzyczenia. Zapomnij o kolorach, skup sie na poczatek na b/w i bedzie ok... 7 jak wyprostujesz i przytniesz odrobine, jeszcze zjadliwa... Ale kim ja jestem zeby oceniac
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

a mnie się podobają 5 i 7
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Co do "nienaturalności": Czym Kolega tak rozbawił "kobietę" na 5-ce? Kremówką? Pląsem rusałki? Niestety w oczętach nie odbiło się. Fajne. I jeszcze 7-ka.
    Ostatnio edytowane przez TCT ; 10-10-2012 o 13:59 Powód: ?
    D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielz Zobacz posta
    Obrobka pozostawia naprawde wiele do rzyczenia..
    No I wlasnie tego sobie I Tobie ZYCZE

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

no chyba DANIELZ obrabia i światła ustawia dosyć dosyć i jak czytam - wali błędy w co drugim albo i w każdym zdaniu ... co nie umniejsza motoryczności jego wypowiedzi ...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów