Szukaj
Ja na oświetleniu studyjnym nie znam się kompletnie. Natomiast w odbiorze (nie zrozum mnie źle) te zdjęcia są takie... kiczowate. Po prostu nie jestem fanką tego typu fotografii. Nie zwracaj za bardzo uwagi na moją wypowiedź.Musiałam to z siebie wyrzucić, ponieważ często spotykam się na tym forum ze zdjeciami wykonanymi w tym stylu...
d5000
KOBIETA
2 i 6 ładne![]()
|| 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf
a daczego kiczowate, znaczy w jakim sensie sa kiczowate?
Na dwójce ta poza taka wymuszona, poza tym już strasznie oklepana. Stylizacja + ten wiatr we włosach jakoś też mi się nie widzą. Jedynie 6. mi się podoba, przynajmniej pod względem kolorów, bo reszta zdjęć, w tym aspekcie, tak średnio, niczym się nie wyróżnia. W 7. ustawienie modelki też mnie przeraża. Nie jestem żadnym ekspertem i nigdy nie będę. Zaznaczam tylko to, co moje kobiece, specyficzne oko widzi. :P
Ostatnio edytowane przez routine ; 08-10-2012 o 23:15
d5000
KOBIETA
Wiec tak... Zacznij moze od portretow. Nie mecz tematu na sile, bo faktycznie wymuszone, nie ustawiaj modelki tylko z nia gadaj, gadaj i gadaj, i pstrykaj. Nienaturalnosc widac odrazu jezeli to nie profesjonalna modelka, lub nie ma w tym kierunku zapedow jak sam napisales... Widac ze chiales odrazu za wiele.. Skup sie najpierw na jedny swietle i kroczkami do przodu... Obrobka pozostawia naprawde wiele do rzyczenia. Zapomnij o kolorach, skup sie na poczatek na b/w i bedzie ok... 7 jak wyprostujesz i przytniesz odrobine, jeszcze zjadliwa... Ale kim ja jestem zeby oceniac![]()
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
a mnie się podobają 5 i 7![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Co do "nienaturalności": Czym Kolega tak rozbawił "kobietę" na 5-ce? Kremówką? Pląsem rusałki? Niestety w oczętach nie odbiło się. Fajne. I jeszcze 7-ka.
Ostatnio edytowane przez TCT ; 10-10-2012 o 13:59 Powód: ?
D90
no chyba DANIELZ obrabia i światła ustawia dosyć dosyć i jak czytam - wali błędy w co drugim albo i w każdym zdaniu ... co nie umniejsza motoryczności jego wypowiedzi ...
Skontaktuj się z nami