Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Pierwsze...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Jak nazwiesz czepianie się opinii innych? Jest taki mądry tekścik: z krytyki trzeba wyciągać wnioski, a nie konsekwencje wobec krytykującego.
    Ja się nie czepiam opinii innych, ja je znoszę całymi tygodniami, czy miesiącami. Czasem już czara goryczy się przelewa i daję ujście frustracji. Z KRYTYKI trzeba wyciągać wnioski, pod warunkiem, że to jest KRYTYKA, a nie bezmyślne powtarzanie komunałów, które ma świadczyć o "wiedzy" i "mądrości" krytykującego.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Panowie luknijcie TU i zobaczcie co zostało wyciągnięte z cieni... LG róg zdjęcia gdzie wg mnie było zbyt ciemno i postanowiłem to delikatnie rozjaśnić - to nt góry zdjęcia. Natomiast dół (chodzi zapewne o te drzewa po lewej) nie były w ogóle ruszane.. Sam nie wiem jak udalo mi się to zrobić - i dobrze naświetlić drzewa i nie przepalić tego światła padającego w głębi obrazka... Jest to jedna klatka . Dzięki za zainteresowanie, pozdrówki
    Ostatnio edytowane przez RobertSoul ; 04-10-2012 o 07:09

Domyślnie

Patrząc na zdjęcie jako całość mi się podoba .
    I właśnie moim skromnym zdaniem ta "miękkość" akurat tutaj pasuje .

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo dobre foto
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Ja się nie czepiam opinii innych, ja je znoszę całymi tygodniami, czy miesiącami. Czasem już czara goryczy się przelewa i daję ujście frustracji. Z KRYTYKI trzeba wyciągać wnioski, pod warunkiem, że to jest KRYTYKA, a nie bezmyślne powtarzanie komunałów, które ma świadczyć o "wiedzy" i "mądrości" krytykującego.
    A co, miałbym tak jak inni pisać "świetnie, bardzo fajnie" skoro wzrok zatrzymuje się na drzewach po lewej i dalej już nie idzie? Wyrażam MOJĄ opinię, że MOIM zdaniem lewa strona jest za ciężka i MI się to z tego powodu źle ogląda.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów