Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Pierwsze...

Domyślnie Pierwsze...

..promienie jesieni.
    Z racji tego, że zbliża się pora, którą bardzo lubię taki o to pierwszy kadr tej jesieni. Może komuś podejdzie

Domyślnie

Ladny, klasyczny parkowy strzal z przyjemnym swiatlem.
    A za oknem jak na razie ciezko o zlota jesien. Na razie jesienna słota zamiast zlota.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _Ocean_ Zobacz posta
    Leci w lewo. Aż za bardzo.
    W lewo ? a to dobre

Domyślnie

Lecieć nie leci, ale lewa strona kompozycyjnie trochę zbyt ciężka względem prawej I drzewa chyba trochę zbyt mocno wyciągane, a poza tym, to bardzo fajne zdjęcie

Domyślnie

Zgoda - drzewa ciutkę wyciągnięe za mocno oraz lewa strona ciężkawa ale to wynika z kadru tak mi się zdaje a poza tym to elegancko.

Domyślnie

Przepraszam bardzo, ale nie zdzierżyłem, no nie mogę już czytać po raz n-ty czepiania się na siłę, że za ciężko po jednej stronie itd. A co to jest okręt? że musi byc idealna równowaga? Klepanie na okrągło takich pseudomądrości jest szkodliwe! Jak jest skała na brzegu morza to sie czepiają, że po jednej stronie. A pusta przestrzeń w dużej ilości to nie jest element równoważący? A tutaj już kompletnie nie wiem o co chodzi - ma być tyle samo drzew po obu stronach? I może tak samo grubych? No ludzie!
    Bardzo fajna fota.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 03-10-2012 o 20:42
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    [...] Klepanie na okrągło takich pseudomądrości jest szkodliwe! [...]
    Jak nazwiesz czepianie się opinii innych? Jest taki mądry tekścik: z krytyki trzeba wyciągać wnioski, a nie konsekwencje wobec krytykującego. Już nawet pominę fakt, że krytyka nie dotyczy Twojej pracy...
    A praca ciekawa, trochę drzewa po lewej nienaturalnie wyszły, za to klimacik został zachowany.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Przepraszam bardzo, ale nie zdzierżyłem, no nie mogę już czytać po raz n-ty czepiania się na siłę, że za ciężko po jednej stronie itd. A co to jest okręt? że musi byc idealna równowaga? Klepanie na okrągło takich pseudomądrości jest szkodliwe! Jak jest skała na brzegu morza to sie czepiają, że po jednej stronie. A pusta przestrzeń w dużej ilości to nie jest element równoważący? A tutaj już kompletnie nie wiem o co chodzi - ma być tyle samo drzew po obu stronach? I może tak samo grubych? No ludzie!
    Bardzo fajna fota.

Ja się nie czepiam tylko dla mnie jak dla innych lewa strona jest naprawdę ciutkę za ciężka - uzasadniam: Drzewa są za duże i jakoś takie niekontrastowe oraz odwracają uwagę całkiem prawej strony. To tyle

Domyślnie

Dla mnie jest OK. Może tylko trochę za miękko podane ?
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów