Mariusz - o tych zdjęciach jest dyskusja od 2 stron![]()
Szukaj
Mariusz - o tych zdjęciach jest dyskusja od 2 stron![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Ja bym powiedział ze to raczej kwestia wygody lub ergonomii jak użytecznosci. Bo ciezko mi sobie wyobrazić jakich zdjeć by sie nie dało zrobić tylko z powodu braku wizjera.
Uprzedzając dodam, że fotografia to nie tylko łapanie szybkich scen reporterskich.
Ja myslę ze to by mozna też od zera namalować w fotoszopie. Fotografowanie to nie tylko efekt koncowy w postaci trudnych do odroznienia zdjec z roznych modeli aparatow.
Ostatnio edytowane przez pastwisko ; 27-09-2012 o 18:39
Völkchlor
Przyznam ze zaczyna przerazac mnie to co od jakiegos czasu dzieje sie na wszelakich stronach fotograficznych
Pierwszy raz w historii powstal malutki aparat cyfrowy z pelna klatka, z optymalnym zeissowskim szklem
Piec komentarzy na krzyz a jak juz sa to typu - szkoda ze nie gibie sie a tak wigole to malpka zrobie takie same
A kawalek dalej tysiace postow nad kolejnymi nic nie wnoszacymi lustrami
Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 27-09-2012 o 19:28
Road to Manila
Przepraszam, rok robiłem małą cyfrą z pełną klatką i zeissowskim szkłem.
Jezeli myslimy o tej samej malej cyfrze to ona sie nie liczy
Wszystko sie liczy. RX to to samo, tylko z przyspawanym szkłem i wydłubanym wizjerem. I połowe tańszy![]()
ale ta cenowo miesci sie w grupie popularnych FFow, ma AF i iso 25,600
Road to Manila
narzekasz ze ktoś pisze o odginanych ekranikach, a sam wypominasz brakAF i niskie ISO?
Völkchlor
Bo Dobry AF i wysokie iso to dla mnie elementy ktorych brak dyskwalifikuje puszke w moich oczach
Road to Manila
Dobry AF to martwy AF.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami