Close

Strona 22 z 55 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 542

Domyślnie

Manualne ostrzenie w tym nowym Sony może jednak nie być zbyt komfortowe bo (chyba?) nie ma tam mechanicznego przeniesienia z pierścienia na ruch soczewek - wygląda raczej na elektroniczny AF z obracającym się bez limitów pierścieniem i nawet bez zaznaczonych odległości na samym obiektywie (tak jak w bezlusterkowcach Fuji) - http://www.stevehuffphoto.com/wp-con...9/DSC02139.jpg

BTW, zamiast tej wyskakującej lampy powinien być w tym miejscu po lewej stronie chowany elektroniczny albo elektroniczno-optyczny wizjer, za tę cenę mogli coś takiego zrobić...
    Ostatnio edytowane przez raider ; 27-09-2012 o 22:22

Domyślnie

Dla mnie ustawianie ostrości w M jest niezastąpione przez żaden AF, ale jeśli chodzi o czułości, to może niekoniecznie potrzebuję 25600, ale 3200 w miarę używalne by się przydało.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    Bo Dobry AF i wysokie iso to dla mnie elementy ktorych brak dyskwalifikuje puszke w moich oczach
    Może nie miałes po prostu dobrego manuala w ręku na dłużej jak kilka fot, na krzyż.
    Völkchlor

Domyślnie

Kuba, no proszę Cię...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

wolę gdybać jak autorytarnie stwierdzać.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Bo ciezko mi sobie wyobrazić jakich zdjeć by sie nie dało zrobić tylko z powodu braku wizjera.
    Np. w pełnym słońcu.

Domyślnie

NP. z założonym mocnym filtrem ND. Często takie robię. Dalmierz tutaj niezastąpiony.

Domyślnie

jaki jest sens mowic tu o wyzszosci dalmierza gdzie idac po taniosci M-E i 35 lux to ok 38tys
    dodatkowo ci co uzywaja wiedza o tej wyzszosci, ci co nie nadal dla nich najwieksza bariera jest bral AF i paru innych rzeczy

na optycznych ktos napisal ze lepiej kupic uzywany D3s
    gratuluje poczucia humoru: http://camerasize.com/compare/#376,1
    Road to Manila

Domyślnie

Nie trzeba od razu luxa kupować. Są zacne Zeissy, CV 35/1.2 II i wtedy nówka zestaw od 26k +-.

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

jak sie ma kasę na krowę to i powinno starczyć na łańcuch .... no ... a nie sznurek ze snopowiązałki

Strona 22 z 55 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów