Close

Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 154

Wątek: E-palenie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Trzeci rok mi idzie bez fajek, a czasami mimo wszystko mam ochotę zajarać. Na szczęście szybko ta ochota przechodzi i daje się żyć. Tylko co to za życie...
    To masz pod górkę: już 15 lat nie palę ( po 3-ch latach od rzucenia dostałem zawału serca ) i w każdej chwili mam chęć zapalić ( paliłem przez 25 lat ).

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Ja całe życie mam pod górkę, k**a.
    Nie bój ! Sam napisałeś, że idzie wytrzymać... ...tylko - no właśnie...

Domyślnie

Widocznie ja jakos mam klopot z tym dojrzewaniem do rzucenia. Wiem, ze nie wytrzymam bez palenia
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 10-10-2012 o 23:16 Powód: NIE STAWIAMY SPACJI PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rita Zobacz posta
    Widocznie ja jakos mam klopot z tym dojrzewaniem do rzucenia . Wiem , ze nie wytrzymam bez palenia
    No, to już druga kobieta ( poza moją córką ) do nauki rzucenia palenia

Domyślnie

Moge pomarzyc, probowalam juz kilka razy, bralam jakies tablety nawet i kicha. Ale jak jakas szkole otwierasz to ja mam do Ciebie z 10 minut wolno jadac to sie pisze
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 10-10-2012 o 23:16 Powód: NIE STAWIAMY SPACJI PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI!!!

Domyślnie

E tam. Na każdego przyjdzie pora. Albo i nie. Ja też byłem przekonany, że prędzej zdechnę niż rzucę. A jednak.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rita Zobacz posta
    Moge pomarzyc , probowalam juz kilka razy , bralam jakies tablety nawet i kicha . Ale jak jakas szkole otwierasz to ja mam do Ciebie z 10 minut wolno jadac to sie pisze
    Nie, no - już koniec tych szkół na starość !
    Moje obydwie pociechy, wychowane w ciągłym dymie M3 - teraz palą e_papierosy i rzucić nie mogą. Muszę coś wymyśleć.

Domyślnie

Moj Mlody na szczescie popalil i rzucil.

Boryszuk no zazdroszcze rzucenia
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 10-10-2012 o 23:12 Powód: NIE STAWIAMY SPACJI PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI!!!

Domyślnie

Pale, raczej nie bede rzucal. Po prostu czasami sie ograniczam.
    Bez sensu jest jezdzic na rowerze pol dnia i zatrzymac sie zeby zapalic.
    Palenie to kwestia psychiki, fizycznego uzaleznienia tez. Ale o wiele bardziej psychiki.

Pale od ponad 10 lat. Paczka mi starcza na niecale 2 dni.
    Mozna powiedziec ze pale fajka co dwie godziny.
    Raz do roku, czasem dwa lub trzy wyjezdzam w gory.

W gorach potrzebne sa pluca, wydolnosc oddechowa.
    Bez problemu moge nie palic caly dzien jak jestem na szlaku.
    No moze jednego (jak da rade i nikt akurat nie idzie szlakiem, lub tzw fajur szczytowy).
    Jakos moj organizm przestaje chyba chciec palic, bo wie ze mu sa bardzo potrzebne pluca coby pod gore maszerowac.I potrafi sobie swietnie radzic bez nikotyny.
    Takze fajki, to dla mnie bardziej kwestia psychiki...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Pale e-fajka od 2 tygodni, po 15 latach palenia paczki dziennie. Daje rade ten wynalazek, to ze sie truje nikotyna jakos niespecjalnie mi przeszkadza. Najwazniejsze ze sie tej smoly do pluc nie przyjmuje, nie smierdzi, jest wygodne, oszczedne i smaczne

Na razie zakupilem 15 roznych smakow od e-dyma, 20ml za 10zl starcza mi na tydzien, sporo kapusty zostaje w kieszeni

Jakich macie ulubionych producentow olejkow?
    .

Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów