Close

Strona 20 z 55 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 542

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    Też uważam że sprawa wizjera jest demonizowana (używam 5D i Nex-3). A Rx-1 brakuje 1.8/85
    I distagona

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

no i zaczyna się wyliczanie czego to brakuje, zamiast korzystanie z tego co jest.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    no i zaczyna się wyliczanie czego to brakuje, zamiast korzystanie z tego co jest.
    Ależ my się uśmiechamy, o Drogi Pastwisko!

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Sprawę wizjera bez zwiększania (przynajmniej znaczącego) gabarytu w 90% załatwiłby gibany ekranik jak w nexach.
    No właśnie szkoda tego gibanego. W Nexie spokojnie można jechać na gibanym ekranie i wizjera tak bardzo nie brakuje. Tutaj, może (moze != musi) zrodzić się taka potrzeba. Fajny sprzet ale niestety za drogi dla mnie.
    pozdrawiam
    Mirek$

Domyślnie

Dla mnie fajny sprzęt szpanerski, ale z punktu widzenia fotografa mało użyteczny. Brak EVF - kompletne nieporozumienie. Czekamy na drugi model, albo na ruchu Fuji
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Dla mnie fajny sprzęt szpanerski, ale z punktu widzenia fotografa mało użyteczny.
    No tak, zdjec nie robi wiec faktycznie do kitu.

A co powinien mieć zeby być uzytecznym z punktu widzenia fotografa? Pytam bo jestem kim innym aktualnie.
    Völkchlor

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Dla mnie fajny sprzęt szpanerski, ale z punktu widzenia fotografa mało użyteczny. Brak EVF - kompletne nieporozumienie. Czekamy na drugi model, albo na ruchu Fuji
    Na kotleta (czytaj: ślub) może się faktycznie nie nadawać, ale zdjęcia z pewnością da się tym robić i gdyby nie ta cena to zamieniłbym swojego fuji X100 na tego Soniacza.

Domyślnie

ktos nie narzekal na brak gibania i na szpanerskosc tylko zrobil nim zdjecia!

http://www.flickr.com/photos/sonyele...7631631658271/
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    No tak, zdjec nie robi wiec faktycznie do kitu.

A co powinien mieć zeby być uzytecznym z punktu widzenia fotografa? Pytam bo jestem kim innym aktualnie.
    Wizjer ???
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Ja tam nie widzę zdjęć, których nie dałoby się zrobić dowolnym APS-C lustrem czy bezlusterkowcem.

Strona 20 z 55 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów